Facebook Pixel «Θα παίξουμε και για τον προπονητή μας»
| 2013-12-21 18:42:00

«Θα παίξουμε και για τον προπονητή μας»

«Θα παίξουμε και για τον προπονητή μας»

Στο περιθώριο του Bazaar, ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για την εκδήλωση, το ματς με την Σκόντα Ξάνθη και το όνειρο για το Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο:

Για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παναθηναϊκού:

"Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Βλέπω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει ότι ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα".
Για όσα κρατάει από το 2013 και τι αφήνει πίσω του:
"Κρατάω ότι ξαναμπήκα στην ομάδα αγωνιστικά και είναι όλα σημαντικά. Δεν θέλω να αφήσω τίποτα πίσω μου".
Για την ευχή του για το 2014:
"Υγεία πάνω απ' όλα. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά".
Για το αν θα αγωνιστούν στο ματς με την Ξάνθη και για τον προπονητή τους, ο οποίος θα απουσιάζει από τον πάγκο της ομάδας:
"Θα παίξουμε για τον κόουτς, για τον κόσμο. Για όλους θα παίξουμε, όπως σε κάθε αγώνα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, όπως κάναμε και με τον Λεβαδειακό και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στην Ξάνθη να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα".
Για το αν περιμένει το ...καλοκαίρι το Χριστουγεννιάτικο δώρο με την συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας:
"Μακάρι να έρθει. Αυτό περιμένουμε και γι' αυτό δουλεύουμε. Είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου αυτή τη χρονιά, οπότε συνεχίζω και ελπίζω να έρθει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags