Facebook Pixel «Δεν είμαι Αϊ Βασίλης» (BINTEO)
| 2013-12-21 18:52:00

«Δεν είμαι Αϊ Βασίλης» (BINTEO)

«Δεν είμαι Αϊ Βασίλης» (BINTEO)

«Δεν είμαι ούτε σωτήρας, ούτε Άγιος Βασίλης! Είμαι ο Σούλης Παπαδόπουλος. Δεν υπάρχουν Αγιοβασίληδες, αυτά είναι για τα μικρά παιδιά. Η τύχη πηγαίνει με τους ικανούς και ο καθένας την κανονίζει μόνος του…», είπε ο νέος προπονητής του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Ήδη έχουν αποχωρήσει τρεις παίκτες κι αυτό έπαιξε ρόλο. Ο Άρης έπρεπε να είναι πιο… οικογένεια. Ο Ουντότζι έχει βοηθήσει πολύ, δεν ξέρω τι συνέβη, αν ήμουν εδώ θα προσπαθούσα να τον κρατήσω. Γενικά δεν πρέπει να στεκόμαστε στην προηγούμενη φορά, αυτό ήταν πέρασε. Τώρα έχουμε μια νέα πρόκληση. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, το ξέρει όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος», πρόσθεσε ο Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Άρη είπε ακόμη:
«Υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά στον Άρη τον λένε καιρό αυτό. Και φτάσανε στο τέλος του πρώτου γύρου και λένε ότι θέλουν 10 παίκτες. Αυτό είναι εύκολο να το πεις. Κατ’ αρχήν, ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες κάτω των 24, αλλά έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, πως να τους πάρεις;
Πρέπει όλοι να σταματήσουν να λένε ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι μικροί και άπειροι. Η εμπειρία βρίσκεται στο μυαλό είτε είσαι 16, είτε 39.
Αν έρθω εδώ και δεν δουλέψω με τους ποδοσφαιριστές μου και τα περιμένω όλα από τον Θεό, νομίζω ότι ο… Θεός έχει να βοηθήσει και άλλους. Από τη στιγμή που δέχτηκα να έρθω, πάει να πει ότι πιστεύω πως μπορεί να σωθεί ο Άρης. Ναι, είμαστε τελευταίοι και μας πονάει πολύ, αλλά αυτό πρέπει να τελειώσει. Ο Άρης πρέπει να αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια, ιδιαίτερα στην έδρα του. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags