Facebook Pixel "Έχουμε δρόμο μακρύ ακόμα"
| 2013-12-21 21:12:00

"Έχουμε δρόμο μακρύ ακόμα"

"Έχουμε δρόμο μακρύ ακόμα"

Στο γεγονός ότι η ομάδα έπαθε ένα μπλακ άουτ που έφερε τα δύο γκολ για την Κηφισιά, αλλά και τη στάση των παικτών του στο γήπεδο που κατάφεραν να γυρίσουν στο ματς, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα έχει δρόμο ακόμα μπροστά της.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

«Αν και μπήκαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά, καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς κι ένα μπλακ - άουτ 5λεπτο - 10λεπτο, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να γυρίσει το παιχνίδι. Όλο αυτό έφερε μία αναστάτωση στην ομάδα, μία νευρικότητα μέχρι να έρθει η ισοφάριση. Στο δεύτερο μπήκαμε ξανά δυνατά. Χάσαμε ευκαιρίες όπως και στο πρώτο. Νομίζω θα μπορούσε το σκορ να ήταν 2-0 στο 20λεπτο. Γύρισαν τα παιδιά το ματς και έδωσαν άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα. Ένα ματς που πρέπει να διαβάσουμε καλά, γιατί έγινε αυτό το μπλακ άουτ. Θα πω αυτό που λέω συνέχεια: δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Προχωράμε... Επί τη ευκαιρία να πω χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για μας»

«Η Κηφισιά έπαιξε πραγματικά ποδόσφαιρο και της δίνω συγχαρητήρια. Είναι ομάδα που μπορεί να το κάνει αυτό. Ομολογώ ότι μας αιφνιδίασε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι πως τα παιδιά είναι πιεσμένα. Αυτή η πίεση φαίνεται σε κάθε κίνησή τους. Σήμερα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα 2-3 παίκτες και όλο αυτό έφερε αναστάτωση. Το θετικό είναι ότι γύρισαν το ματς τα ίδια τα παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags