Facebook Pixel Μπέτις για... "φούντο"!
| 2013-12-21 22:27:00

Μπέτις για... "φούντο"!

Μπέτις για... "φούντο"!

Η Αλμερία πέρασε και αυτή (0-1) από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», αφήνοντας τους Βερδιμπλάνκος στον πάτο της Primera Division. 

Το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της στην 17η αγωνιστική είναι 12 ήττες και αυτό συνέβη το πολύ μακρινό 1942-΄43 και 1967-'68. Για μία ήττα και μόνο λοιπόν αυτή η Μπέτις δεν πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της στην Πριμέρα. Η εντός έδρας σφαλιάρα (1-0) από την Αλμερία έφερε την 11η αποτυχία σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος που είναι το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ του συλλόγου στα σαλόνια.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», έχοντας και την τύχη στο πλευρό τους. Με τη συμβολή της σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα από τον Αζίζ (4'), όταν το σουτ του άλλαξε πορεία στην πλάτη του Παουλάο και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι του Χουάν Κάρλος (43'). Ωστόσο, γκολ δεν έβαλαν και το φινάλε τους βρήκε στο -5 από την αντίπαλο τους που με τη σειρά της βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags