Facebook Pixel Αήττητος ο Ατρόμητος στην έδρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-22 11:20:00

Αήττητος ο Ατρόμητος στην έδρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αήττητος ο Ατρόμητος στην έδρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε αήττητος μέσα στην έδρα του τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Διαβάστε το σερί του...

Η νίκη επί του Πανθρακικού δεν του επέτρεψε μόνο να παραμείνει μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά του έδωσε τη δυνατότητα να διευρύνει ένα εκπληκτικό σερί που τρέχει από το τέλος της κανονικής διάρκειας της περυσινής σεζόν.

 

Ήταν η 6η Απριλίου η τελευταία φορά που οι παίκτες του Ατρομήτου έφευγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου σε ματς πρωταθλήματος. Τότε είχαν γνωρίσει την ήττα από τον Άρη με 1-0 για την 28η αγωνιστική της περυσινής Σούπερ Λίγκας. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Αναστόπουλου, η αποχώρηση του οποίου σηματοδότησε την έλευση του Γιώργου Παράσχου.

 

Ο Ατρόμητος έκτοτε αγνοεί την ήττα στην έδρα του στο πρωτάθλημα. Πέρασαν περίπου 8,5 μήνες και οι Περιστεριώτες έχουν μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο το γήπεδό τους, το οποίο φέτος αποτελεί και το μεγάλο όπλο. Οι παίκτες του Παράσχου δεν λυγίζουν μπροστά στο άκουσμα κανενός αντιπάλου, παίζοντας μάλιστα, θεαματικό ποδόσφαιρο.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags