Facebook Pixel Δύο ταλέντα που ψάχνουν το δρόμο τους! (BINTEO)
| 2013-12-22 11:50:00

Δύο ταλέντα που ψάχνουν το δρόμο τους! (BINTEO)

Δύο ταλέντα που ψάχνουν το δρόμο τους! (BINTEO)

Οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Χεφρέν και ο Ζακαρία Λαμπιάρντ έχουν προταθεί από τη Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε για τα δύο μεγάλα ταλέντα που δεν στέριωσαν στη Λισσαβόνα.
 

Προϊόν της Μασία!

Ο Χεφρέν Σουάρες αποτελεί έναν παίκτη που έχει συζητηθεί πολύ στο παρελθόν, έχοντας αναμφίβολα κάποια πολύ θετικά στοιχεία. Πρόκειται για έναν ταχύτατο εξτρέμ, με καλή σέντρα, πoυ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» και να δημιουργήσει ζημιές. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και η κοφτή ντρίμπλα του μπορεί να... ζαλίσει τις άμυνες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς και δεν έχει παίξει αρκετά, ψάχνοντας πλέον τον τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο.

ο Χεφρέν ήταν ενός έτους όταν αυτός και οι γονείς του θα έφευγαν ως μετανάστες από τη Βενεζουέλα για την Ισπανία. Έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα στην Τενερίφη, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην περίφημη Μασία, το τμήμα υποδομών της Μπαρτσελόνα. Ξεκίνησε το 2006 από την τρίτη ομάδα των Καταλανών και στη Μπαρτσελόνα B έπαιξε τρεις γεμάτες χρονιές. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα των Καταλανών έγινε το 2006. Η εκρηκτικότητα του σε συνδυασμό με την ντρίμπλα και την πολύ καλή σέντρα που διαθέτει είναι στοιχεία τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αποφασίζει να τον προβιβάσει στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Τα «τεστ» του Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ του δίνει τη διετία 2008-2010 χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια, όπου ο Χεφρέν αποκομίζει σημαντικές εμπειρίες, δείχνοντας ικανός να… κολυμπήσει στα βαθιά. Το 2009/10 αγωνίστηκε 12 φορές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, δείχνοντας ότι έχει προοπτικές και τον Φεβρουάριο του 2010 η Μπάρτσα του πρόσφερε νέο, διετές συμβόλαιο, βάζοντάς του για... παν ενδεχόμενο και ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags