Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Μας δουλεύει ο Μίτσελ!
| 2013-12-22 15:20:00

Κ. Νικολακόπουλος: Μας δουλεύει ο Μίτσελ!

Κ. Νικολακόπουλος: Μας δουλεύει ο Μίτσελ!

Ο Κ. Νικολακόπουλος παρατηρεί στο blog του κάποια πράγματα και καταλήγει σε κάποια συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του!

Για να συνεχίσω όπως τέλειωνα το χθεσινό κομμάτι μου πριν το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν: αυτό είναι μαγκιά. Να μπορείς να κρατάς την ομάδα σου στην τσίτα, παρότι είναι δέκα πόντους μπροστά.

Σε αυτή λοιπόν την πρόκληση, ο Μίτσελ κι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν καλά χθες, έστω μετά από ένα κρύο πρώτο τέταρτο. Κι ενώ στα αμέσως προηγούμενα τέσσερα-πέντε παιχνίδια ο Ολυμπιακός έπαιζε απλά "τόσο όσο για να τα κερδίσει", αυτή τη φορά το "έπαιξε" ως το τέλος το ματς, με καλή μπάλα κι ευχαριστώντας τον κόσμο του.

Βέβαια, αν κάποιος παρατηρήσει τις ενδεκάδες του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, μέχρι που θα σκεφθεί, «μας δουλεύει ο Μίτσελ»! Τι εννοώ;

Του λείπει του Ισπανού εδώ κι ένα μήνα ο μακράν κορυφαίος του σκόρερ, ο Μήτρογλου, που έσκιζε δίκτυα, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη, αλλά και εθνική ομάδα, μέχρι που τραυματίστηκε. Και δεν κωλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού να ξεκινάει παιχνίδια του χωρίς και τον Σαβιόλα, τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας του!

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags