Facebook Pixel Πολύ ξύλο στην Πάτρα: Έδειραν 2 διαιτητές!
| 2013-12-22 18:05:00

Πολύ ξύλο στην Πάτρα: Έδειραν 2 διαιτητές!

Πολύ ξύλο στην Πάτρα: Έδειραν 2 διαιτητές!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Επεισόδια είχαμε σε δύο διαφορετικά γήπεδα στην Πάτρα σε ερασιτεχνική κατηγορία, με τους ρέφερι να πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Πολύ ξύλο «έπεσε» αυτό το διήμερο στην Πάτρα, καθώς είχαμε δύο επιθέσεις σε διαιτητές σε διαφορετικά ματς και διακοπή των αναμετρήσεων!

Αρχικά, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο Ροϊτίκων, αφού διεκόπη το ματς ανάμεσα στα Ροϊτικα και τη Δόξα Χαλανδρίτσας. Ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ των γηπεδούχων, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων χτύπησε τον βοηθό που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το ματς διεκόπη στο 87’ και ενώ το σκορ ήταν υπέρ των Ροϊτίκων. Στο τέταρτο γκολ διαμαρτυρήθηκαν έντονα παίκτες της Χαλανδρίτσας και 2 εξ’ αυτών μαζί με την συνδρομή δύο φιλάθλων που εισέβαλαν στο γήπεδο χτύπησαν τον βοηθό Πέτρο Νικολακόπουλο! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (χωρίς να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο ή αστυνομία) και θα παραμείνει κλινήρης...


Ξύλο είχαμε όμως και στην Β' Κατηγορία! Συγκεκριμένα, διεκόπη λίγο πριν τη λήξη ο αγώνας στο γήπεδο Σαραβαλίου, μεταξύ της Θέας και του Άρη Κάτω Αχαγιάς που ήταν 2-0.
 

Παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας μαζί με 2-3 φιλάθλους που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο χτύπησαν τον ρέφερι Γιαννέα και τον βοηθό Τοπάλη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα. 

Στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι έχει αποβάλει έξι παίκτες (σε σύνολο) και έτσι ο αγώνας δεν συνεχίστηκε...


Πηγή: patragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags