Facebook Pixel «Μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ...»
| 2013-12-22 18:41:00

«Μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ...»

«Μας τιμώρησε ο ΠΑΟΚ...»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τον Δικέφαλο "σταθερό" από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού

Για τον αγώνα: "Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους. Είχαμε μία κρυφή ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Όσο πέρναγε η ώρα πιστεύαμε ότι θα βγάζαμε μία φάση για να ισοφαρίσουμε. Κάποια στιγμή παίξαμε πιο επιθετικά και ο ΠΑΟΚ με την ικανότητά του μας τιμώρησε. Μέχρι το 80ο λεπτό είμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά από εκεί και μετά όταν πήραμε το ρίσκο τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο. Ελπίζω ότι στο δεύτερο γύρο θα είμαστε πιο έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ".

Για τις φάσεις που διαμαρτυρήθηκε ο Λεβαδειακός: "Ήμουν 100 μέτρα μακριά και από το οφσάιντ και από το πέναλτι. Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Ίσως να έγινε ένα λάθος από τον διαιτητή. Εγώ όμως θυμώνω με τους παίκτες μου, γιατί έμοιαζαν στο τέλος να πάτησαν ένα κουμπάκι και να παράτησαν το παιχνίδι".

Για τον ΠΑΟΚ: "Τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ. Η εικόνα του είναι σταθερή από το ξεκίνημα. Σε κάποια ματς μπορεί να ήταν κακός, σε κάποια άλλα να πήρε το αποτελέσμα στο τέλος. Εγώ πάντως τον βλέπω σταθερό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags