Facebook Pixel "Γίνονται εκπλήξεις τον Γενάρη"
| 2013-12-22 19:12:00

"Γίνονται εκπλήξεις τον Γενάρη"

"Γίνονται εκπλήξεις τον Γενάρη"

O Στέφενς δεν θέλει αμυντικό, αλλά δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω για τις μεταγραφές περιμένοντας τον Γενάρη όπου μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον αγώνα:
"Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει καλά στην άμυνα. Οι δικοί μου παίκτες είναι λίγο κουρασμένοι, όμως νικήσαμε με 3-0 και νομίζω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι γι αυτό".

Για τους παίκτες που χρησιμοποίησε: "Προσπαθήσαμε να βάλουμε φρέσκους παίκτες. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Βούκιτς δεν θα μπορούσαν να παίξουν εξαρχής ενενήντα λεπτά. Όταν μπορείς να βάλεις έναν παίκτη σαν τον Τζιόλη η ομάδα παίρνει πολύ ποιότητα".

Για τον Στοχ: "Είναι μία συζήτηση ποδοσφαιριστή - προπονητή. Δεν θα ήθελα να τη βγάλουμε στις εφημερίδες. Είναι δύσκολο να υποστηρίξεις ποδοσφαιριστές που δεν τους έρχονται τα γκολ. Όμως εμείς πρέπει να δώσουμε στους παίκτες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται".

Για τις ανάσες που θα πάρει η ομάδα στη διακοπή: "Είναι θετικό ότι θα ξεκουραστούμε για κάποιες μέρες. Δεν είναι ακριβώς διακοπές. Οι παίκτες θα πρέπει να έρθουν πιο φρέσκοι απ΄ ότι είναι τώρα, να περάσουν καλά με τις οικογένειές τους και να απελευθερώσουν το μυαλό τους".

Για τις μεταγραφές: "Θα τα πούμε τον Ιανουάριο, τώρα είναι Δεκέμβριος. Είναι μια καλή περίοδος για εκπλήξεις, θα δούμε τι θα έρθει". 

Για τις φάσεις που αδικήθηκε ο Λεβαδειακός: "Δεν εκνευρίζομαι. Ξέρω ότι κάποιες φορές οι διαιτητές παίρνουν αποφάσεις που με απογοητεύουν και εμένα τον ίδιο. Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, αλλά το ματς τέλειωσε με 3-0. Άντε, να ήταν 3-1. Είναι καλό, όμως ότι κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν". 

Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας: "Στο κέντρο της άμυνας είμαστε καλά. Δεν έχουμε πρόβλημα. Έχουμε τον Βίτορ και τον Κατσουράνη, αλλά και τον Κατσικά που χρειάζεται λίγο καιρό για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο".

Αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή: "Δεν θέλω να ξαναδώ 0-0 όπως με τον Απόλλωνα, ή την ήττα από τον Παναιτωλικό ή την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Κατά τ΄ άλλα είμαι ικανοποιημένος". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags