22/12/13 - 20:58

Απέβαλε παίκτη και μετά τον...επανέφερε!

Γκάφα ολκής του διαιτητή στο παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών-Ηρόδοτος! Αρχικά απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Βελέτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μετά απο 5 λεπτά και αφού ο παίκτης είχε πάει στα αποδυτήρια, του ζήτησε να επιστρέψει στο γήπεδο, γιατί όπως είπε έκανε λάθος και την πρώτη κίτρινη την είχε σημειώσει σε παίκτη με τον ίδιο αριθμό φανέλας απο την αντίπαλη ομάδα!

Απέβαλε παίκτη και μετά τον...επανέφερε!
40.865views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η ...ωραία αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο γήπεδο των Ζωνιανών. Στο 68' ο διαιτητής Κυρίτσης απο τα Δωδεκάνησα, απέβαλε τον Βελέτη του Ηροδότου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ποδοσφαιριστής νόμισε ότι είχε κάρτα απο το πρώτο ημίχρονο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μετά απο 5 λεπτά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και ενημέρωσε τον διαιτητή, ότι ο ίδιος δεν είχε σημειώσει την πρώτη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή που αποβλήθηκε. Ο διαιτητής κοίταξε το μπλοκάκι του και διαπίστωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη με τον ίδιο αριθμό φανέλας της αντίπαλης ομάδας!

Ετσι φώναξαν τον...αποβληθέντα πίσω και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Για την ιστορία ο Ερμής Ζωνιανών κέρδισε τον Ηρόδοτο με 2-0...

Πηγή: prismasport.gr 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ