Facebook Pixel "Πιο συγκεντρωμένοι τη νέα χρονιά"
| 2013-12-22 21:28:00

"Πιο συγκεντρωμένοι τη νέα χρονιά"

"Πιο συγκεντρωμένοι τη νέα χρονιά"

Ο Αλέξης Τζιόλης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού δήλωσε χαρούμενος για το "τρίποντο" και το γκολ που πέτυχε, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, εκτός των άλλων, να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στη νέα χρονιά. 

"Οταν παίζουμε στην έδρα μας με σχετικά υποδεέστερες ομάδες είναι κάτι το αναμενόμενο. Ευτυχίσαμε και προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά κατά γενική ομολογία δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, άλλα και όχι τόσο καλά. Στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε δύο ακόμα γκολ και κλείσαμε τη χρόνια με ένα τρίποντο.

Ολοι οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δεν θέλω να πιστεύω πως έπαιξε ρόλο πως ήταν το τελευταίο ματς. Μπαίνουμε μέσα για να κερδίζουμε και να παίρνουμε το ματς. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η ομάδα έχει συνεχόμενα παιχνίδια και λίγη κούραση. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο.

Οταν σκοράρεις είναι πάντα ευχάριστο και για εμένα το ίδιο. Χάρηλα πολύ, αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν και κοιτάζουμε να ξεκουραστούμε στη διακοπή γιατί το έχουμε ανάγκη και την καινούργια σεζόν να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι και να πάμε ακόμα καλύτερα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags