Facebook Pixel "Δεν αξίζουμε τις αποδοκιμασίες"
| 2013-12-22 21:38:00

"Δεν αξίζουμε τις αποδοκιμασίες"

"Δεν αξίζουμε τις αποδοκιμασίες"

Ο Στάικος Βεργέτης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του προβληματισμένος τόσο από το 0-0 κόντρα στη Βέροια όσο και από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα: "Κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα μας κόστισαν τις ευκαιρίες της Βέροιας που θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ. Το δικαιούταν. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε ανάσες αυτές τις μέρες και να δουλέψουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και η κοινωνία μας να ανταποκριθεί στις δυσκολίες."

Για τις ισοπαλίες με Άρη και Βέροια: "Όταν δεν κερδίζεις στην έδρα σου μπορείς να προβληματιστείς για την αποτυχία. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τι φταίει και να το διορθώνουμε. Ούτε εγώ ούτε οι παίκτες είμαστε ευχαριστημένοι για τα αποτελέσματα αυτά. Εγώ θα έβαζα τον τίτλο δυστοκία και όχι αποτυχία."

Για τις μεταγραφές: "Ήρθαν τα αφεντικά και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις".

Για το αν έχει πει ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι πρέπει να μείνουν στην ομάδα: "Υπάρχουν μία-δύο θέσεις που θα θέλαμε μια ποιοτική προσθήκη. Αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάτι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αυτή την εποχή. Σχετικά με τους παίκτες που είναι να φύγουν, εγώ δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση όμως ακόμη".

Για τις αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα: "Ο κόσμος όταν η ομάδα δεν νικά είναι λογικό να απογοητεύεται να αποδοκιμάζει. Εγώ θα αποδοκίμαζα αν έβλεπα έλλειψη προσπάθειας. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή και δεν πιστεύω ότι η προσπάθεια τους αξίζει τις αποδοκιμασίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags