Facebook Pixel Σούπερ Έβερτον!
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-22 21:43:00

Σούπερ Έβερτον!

Σούπερ Έβερτον!

Η Έβερτον πέρασε και από την Ουαλία, με τον Μπάρκλεϊ να σκοράρει στο 85' για το τελικό 2-1 κόντρα στη Σουόνσι και να ανεβάζει την ομάδα του –προσωρινά- στην τέταρτη θέση της Premier League!

Η Σουόνσι μπήκε καλύτερα στον αγώνα και με τη βοήθεια των οπαδών της θέλησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο στην πρώτη καλή στιγμή της, ο Ρούτλετζ δεν σημάδεψε σωστά και χάθηκε η ευκαιρία. Σιγά-σιγά οι παίκτες της Έβερτον άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και να ανεβάζουν ρυθμό. Απ’ τα πόδια του Μιραλάς παιρνούσαν οι περισσότερες επιθέσεις, με τον Βέλγο άσο να προσπαθεί να τελειώσει τις φάσεις μόνος του, με αποτέλεσμα είτε να μην βρίσκει στόχο, είτε να χάνονται κάποιες... προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο! Η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε με τον Μπονί, ο οποίος λίγο πριν την ανάπαυλα δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά!

Κι ότι δεν είδαμε στο πρώτο μέρος, είδαμε στην επανάληψη, εκεί όπου οι επιθέσεις –επιτέλους- ξεδιπλώθηκαν, με την Έβερτον να είναι σαφώς ανώτερη. Η μπάλα, όμως, δεν ήθελε τον Μπάρκλεϊ που έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο 65’. Κι αφού εκεί την γλίτωσε η Σουόνσι, λίγα δευτερόλεπτα μετά, είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα, όταν ο Κόουλμαν έπιασε έναν «κεραυνό» για το 1-0 της ομάδας του Μαρτίνεθ. Τα «ζαχαρωτά» δεν το χάρηκαν πολύ βέβαια. Διότι, τέσσερα λεπτά μετά ο Τιενταλί σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Οβιέδο και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Χάουαρντ για την ισοφάριση! Η Έβερτον, όμως, δεν είχε σκοπό να αφήσει βαθμούς στην Ουαλία! Έτσι, πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Μπάρκλεϊ πήρε το... αίμα του πίσω για τις ευκαιρίες πιο πριν, σκόραρε και έγραψε το τελικό 2-1!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags