Facebook Pixel Τρίβουν τα χέρια τους…
| 2013-12-22 23:40:00

Τρίβουν τα χέρια τους…

Τρίβουν τα χέρια τους…

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για φιλότιμο και πειθαρχημένο παίκτη. Πάντα τρέχει και προσπαθεί. Ακόμα και στην κακή του μέρα.

Είναι, όμως, επίσης μια πραγματικότητα ότι σε ελάχιστα παιχνίδια έχει δείξει το κάτι παραπάνω και ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Αμπέιντ απόψε ήταν καταπληκτικός. Δεν είναι μόνο οι γκολάρες που έβαλε. Είναι και η γενικότερη παρουσία του. Ηγετικός. Ώριμος. Ήταν ο καλύτερος Αμπέιντ που έχουμε δει ως τώρα.

Πού ήταν… κρυμμένος ο αποψινός Αμπέιντ τόσο καιρό, λοιπόν; Με την έννοια ότι πρώτη φορά πήρε τόσες πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι. Κουβάλησε την ομάδα στις πλάτες του και «κλείδωσε» τη νίκη.

Η εμφάνιση του Αμπέιντ ήταν πολύ ελπιδοφόρα. Έδειξε ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως πια στο παιχνίδι των πράσινων. Και στον Παναθηναϊκό είναι λογικό να τρίβουν τα χέρια τους. Μπορεί να είναι δανεικός, αλλά αν συνεχίσει έτσι και στον β’ γύρο, τότε θα δώσει περισσότερες στροφές στα χαφ του Παναθηναϊκού στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν. Απλά, αυτή η εμφάνιση θα πρέπει να έχει και συνέχεια. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags