Facebook Pixel «Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»
| 2013-12-22 23:22:00

«Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

«Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης Μαχντί Αμπέιντ δεν έκρυψε την χαρά του για τα δύο σημερινά γκολ και τόνισε πως όλοι στο «τριφύλλι» θέλουν να φτάσουν μακριά...

Ο Αλγερινός που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την Ξάνθη πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλοι μαζί πέτυχαν αυτή τη νίκη και πως τους πείσμωσε το 0-1 της Ξάνθης. Αναλυτικά επισήμανε: «Πιστεύω πως όλοι μαζί πετύχαμε την νίκη, παίξαμε καλά, δουλέψαμε για το καλύτερο και το πετύχαμε. Το γκολ μας πείσμωσε και φτάσαμε έτσι στην νίκη. Ήταν άσχημο όταν δεχτήκαμε στην έδρα μας γκολ, αλλά το ανατρέψαμε».

Για το ότι πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ: «Είμαι χαρούμενος για τα δύο τέρματα που πέτυχα. Όμως όλοι μαζί πετύχαμε την νίκη, όλοι μαζί δουλεύουμε και όλοι μαζί νικάμε ή χάνουμε. Σήμερα είχαμε πνευματική διαύγεια, πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, που μας δίνει... καύσιμα για την συνέχεια».

Για την συνέχεια: «Πλέον έχουμε εμπιστοσύνη, ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, χωρίς να τα παρατάει. Έχουμε δυνατότητες, αλλά και πείσμα και θα τα καταφέρουμε».

Για το τι τον έκανε να επιλέξει την Αλγερία παρότι έχει παίξει στις μικρές ομάδες της Γαλλίας: «Επέλεξα, μαζί με την οικογένειά μου, πως το καλύτερο ήταν να αγωνιστώ με την Αλγερία. Δεν θέλω να μιλήσω για το Παγκόσμιο ακόμα, όμως νομίζω πως με τις εμφανίσεις μου θα μπορέσω να τραβήξω την προσοχή του προπονητή της Εθνικής».

Για τις διαφορές του Ελληνικού πρωταθλήματος με το Γαλλικό, σχολίασε: «Στην Γαλλία δεν είχα πολλές εμπειρίες, εδώ το πρωτάθλημα είναι καλό και ανταγωνιστικό και πιστεύω πως θα μπορέσω να εξελιχθώ. Μου αρέσει που είμαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό». 

Όσο για την επιλογή του να εκτελέσει το φάουλ, τόνισε: «Οι απευθείας εκτελέσεις, είναι κάτι που πάντα έκανα, ειδικά όταν ήμουν πιο μικρός. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω το πόδι μου και μου βγήκε. Είμαι χαρούμενος, έχουμε πολύ ψηλούς στόχους και πιστεύω πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags