Facebook Pixel "Θα είμαστε καλύτεροι στο β` γύρο"
| 2013-12-23 00:29:00

"Θα είμαστε καλύτεροι στο β` γύρο"

"Θα είμαστε καλύτεροι στο β` γύρο"

Ο Γιάννης Βονόρτας, που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου αντί του τιμωρημένου Γιάννη Αναστασίου, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα όταν οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και μέσω της ανατροπής στον αγώνα με την Ξάνθη έστειλε μήνυμα για καλύτερη συνέχεια στον β' γύρο του πρωταθλήματος.

"Ξεκινήσαμε το ματς κάπως νωθρά και στην πρώτη της επίσκεψη η Σκόντα Ξάνθη το εκμεταλλεύτηκε με ένα πολύ καλό σουτ σε εκτέλεση και προηγήθηκε στο σκορ. Αυτό φάνηκε ότι μας αφύπνισε και βγάλαμε τον καλό μας χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε γρήγορο ρυθμό και με συνεχόμενες πάσες καταφέραμε και φτάσαμε στο γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήταν πανέμορφο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο. Δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες , με τις δικές μας να είναι πιο κλασσικές. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς με το τετ α τετ του Κλωναρίδη, με το γκολ του Ντίνα που βγήκε οφσάιντ ή με το δοκάρι που είχε ο ίδιος παίκτης.

Τελικά βάλαμε γκολ από στημένο, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει βασικό μας όπλο και το βελτιώσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Όποτε έχουμε αυτοσυγκέντρωση δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Η Ξάνθη ήταν μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που κλείνουμε τη φετινή χρονιά και τον πρώτο γύρο με μια σπουδαία νίκη.

Είμαστε μια νεανική ομάδα που φαίνεται καθαρά ότι όσο περνάει ο καιρός δένουμε περισσότερο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι δένουμε περισσότερο. Αυτή η ανατροπή δείχνει ότι έχουμε πίστη και στον δεύτερο γύρο θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη υγεία για τη νέα χρονιά και καλύτερο ποδόσφαιρο στον δεύτερο γύρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags