Facebook Pixel Πρώην πρόεδρος κράτησε τα δελτία σπίτι του και η ομάδα έχασε το ματς!
| 2013-12-23 09:50:00

Πρώην πρόεδρος κράτησε τα δελτία σπίτι του και η ομάδα έχασε το ματς!

Πρώην πρόεδρος κράτησε τα δελτία σπίτι του και η ομάδα έχασε το ματς!

Η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον Πανελευσινιακό για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής δεν έγινε ποτέ εξαιτίας ενός απίστευτου ευτράπελου που έγινε στην ομάδα της Καισαριανής με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Αδαμάκη, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "GOAL"!

Όλα ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα όταν ο Βασίλης Αδαμάκης καθαιρέθηκε, με εισαγγελική απόφαση, από την προεδρία του Εθνικού Αστέρα και την θέση του πήρε ο Λευτέρης Λυριωτάκης.

Ο Αδαμάκης από την στιγμή που καθαιρέθηκε ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα στον νυν πρόεδρο. Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS ο Αδαμάκης διαβεβαίωσε τον Λυριωτάκη πως θα του παραδώσει όλα τα δελτία την ημέρα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Όμως, την ημέρα του αγώνα ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα ήταν άφαντος με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει τα δελτία των ποδοσφαιριστών και έτσι έχασε το ματς στα χαρτιά με τον κίνδυνο για ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία να είναι ορατός.

Σημειώνεται πως Εθνικός Αστέρας και Πανελευσινιακός έδωσαν φιλικό αγώνα προκειμένου οι παίκτες να μην μείνουν ανενεργοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags