Facebook Pixel Στο τσεπάκι τα πλέι οφ, τρεις παίκτες για ...ΠΑΟΚ!
| 2013-12-23 10:30:00

Στο τσεπάκι τα πλέι οφ, τρεις παίκτες για ...ΠΑΟΚ!

Στο τσεπάκι τα πλέι οφ, τρεις παίκτες για ...ΠΑΟΚ!

"Ντου από Παντού" για την ανατροπή του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη! Γιατί είναι σημαντικό το "τρίποντο" αυτό, τι πρέπει να κάνει η διοίκηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός με την Ξάνθη. Είχε τσαγανό, ρε παιδί μου. Μπορεί να ήρθε στραβά το ματς με το 0-1, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ισοφάρισε, προηγήθηκε, κυνήγησε κι ένα τρίτο γκολ. Θα μπορούσε το σκορ να είναι ακόμα και 4-1.

Του κεφαλιού του

Και γενικά η εικόνα του Παναθηναϊκού στον α’ γύρο κρίνεται ικανοποιητική. Έκανε, βέβαια, και τα στραβοπατήματά του, όμως στάθηκε. Δεν ήταν σκορποχώρι όπως πέρυσι που ο καθένας έκανε του κεφαλιού του στο γήπεδο.

Με αρχή και τέλος

Ο Αναστασίου, δηλαδή, έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάζει μια ομάδα με αρχή και τέλος. Ακόμα και στα δυο ντέρμπι που έχασε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός.

Να ενισχυθεί

Από εκεί και πέρα, βέβαια, για να κοιτάξει πιο ψηλά θα πρέπει να ενισχυθεί. Να πάρει έναν ακόμα επιθετικό, ενώ χρειάζεται κι ένα καλό χαφ. Για μένα, κι ένα στόπερ.

Με διαφορά

Νομίζω, πάντως, ότι μετά το χθεσινό τρίποντο ο Παναθηναϊκός τα έχει στο τσεπάκι του πλέον τα πλέι οφ. Δύσκολα θα τα χάσει φέτος. Έχει πάρει μια καλή διαφορά πλέον από τις ομάδες κάτω από την 5η θέση.

Είναι βαρύ

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο πρώτος στόχος του για φέτος. Τα πλέι οφ. Κι εδώ που τα λέμε δεν γίνεται κοτζάμ Παναθηναϊκός να είναι εκτός πλέι οφ, όπως συνέβη πέρυσι. Το να χάνει το πρωτάθλημα μια ομάδα κορυφής, είναι κάτι που γίνεται. Το να έρχεται 2η, 3η, 4η, επίσης. Όπως και το να είναι γενικά σε κακό φεγγάρι για ένα διάστημα. Το να μένεις, όμως, εκτός πεντάδας είναι βαρύ για μια τόσο βαριά φανέλα.

Για κάτι καλύτερο

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, και βαθμολογικά κι αγωνιστικά έχει πείσει σε αρκετούς τομείς. Είναι βελτιωμένος. Και στον β’ γύρο μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Έτσι ώστε, αν το επιτρέψουν, οι συγκυρίες να κοιτάξει ενδεχομένως και για κάτι καλύτερο. Μήπως, δηλαδή, μπορέσει στα πλέι οφ να κτυπήσει ακόμα και τον ΠΑΟΚ. Κάτι δύσκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Και με δεδομένο ότι αγωνιστική με αγωνιστική βελτιώνεται, κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι τον Απρίλιο. Όπως και ο ΠΑΟΚ, βέβαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags