Facebook Pixel Οι γλυκές αλχημείες του Χουμπ!
| 2013-12-23 10:40:00

Οι γλυκές αλχημείες του Χουμπ!

Οι γλυκές αλχημείες του Χουμπ!

Και βέβαια, το αποτέλεσμα μετρά. Και βέβαια, οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι αλλά…

Εάν είναι ή δεν είναι γλυκές οι αλχημείες του Χούουμπ Στέφενς, ο χρόνος θα δείξει. Επί του παρόντος πάντως, είναι μάλλον, μπερδεμένη η γεύση τους. Κάτι σε γλυκόπικρη βγάζει...

Το 3-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό δεν απεικονίζει πλήρως τη μορφή του αγώνα της Τούμπας. Οι Μακεδόνες είναι ευνοημένοι από την εξέλιξη του αγώνα. Κι οι Ρουμελιώτες αδικημένοι. Κυρίως από τον ίδιο τους τον εαυτό κι από την διαιτησία. Από τον εαυτόν τους επειδή δεν πίστεψαν πως απέναντι τους ήταν μία ομάδα σε κακή ημέρα. Επειδή την φοβήθηκαν ως όνομα. Από την διαιτησία επειδή στο 1-0 δε μέτρησε κανονικό – εκ πρώτης όψης – γκολ.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, όντας σε κακή ημέρα και με πολλές απουσίες πήρε τη νίκη λόγω διαφοράς κλάσης αγωνιστικά αλλά κι ονόματος γενικά. Ο Ολλανδός προπονητής του μετρά άλλη μία επιτυχία με … αλχημείες στη σύνθεση. Στην άμυνα για παράδειγμα επέλεξε έναν κεντρικό αμυντικό (Κατσικάς) και τρεις αριστερούς ακραίους αμυντικούς (Λίνο,. Κίτσιου, Τζαβέλας). Ελάτε όμως, πως βγαίνουν για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζαβέλας εξελίσσεται θετικά ως κεντρικός αμυντικός. Κι ο Κίτσιου (δεν ήταν καλός σήμερα) ανάλογα ως δεξιός. Ο δε, Λούκας στον άξονα και σε ρόλο μπαλαντέρ m;allon δικαίωσε τον Χούουμπ Στέφενς. Σε μία ημέρα φυσικά – επαναλαμβάνουμε – κακής γενικά, απόδοσης για τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι αυτήν την φορά ξεστράτισαν. Σκόραραν πρώτοι και μάλιστα, πολύ νωρίς. Το 1-0 στο 10ο λεπτό ουσιαστικά, τους επέβαλε ως ρυθμιστές του αγώνα. Εν τούτοις παρά τις κραυγές του Ολλανδού προπονητή επί ενενήντα και πλέον, λεπτά (τα χασομέρα, ντε …) κοιμόταν μακαρίως. Οι φιλοξενούμενοι άργησαν κι αυτοί να ξυπνήσουν. Να αντιληφθούν πως πίσω από το τρανό όνομα σήμερα, δεν βρισκόταν μία τρανή αγωνιστικά ομάδα. Βρήκαν και σε μία κρίσιμη φάση ανάχωμα της διαιτησίας. Και παρέδωσαν το πνεύμα. Ίσως δε, το σκορ στο τέλος να ήταν και περισσότερο ευρειών διαστάσεων.

Με λίγα λόγια; Ο ΠΑΟΚ βολεύτηκε στο 1-0. Δεν ανταποκρίθηκε στα … μαρσαρίσματα του πάγκου. Δεν ικανοποίησε για πολλοστή φορά αλλά νίκησε. Όταν αντιλήφθηκε πως κινδυνεύει πίεσε ελάχιστα. Ο Λεβαδειακός τα παράτησε στο τέλος. Και το σκορ πήρε την εντυπωσιακή μορφή του 3-0.

Ο Χούουμπ Στεφενς με τις αλχημείες του (είπαμε: Ο χρόνος θα δείξει εάν τελικά, είναι γλυκές!) καταφέρνει και καλύπτει κενά. Δίνει λύσεις. Και κατά κανόνα παίρνει νίκες. Εξαίρεση; Τα δυο crash test. Το ένα με τον Ολυμπιακό και το άλλο με τον Ατρόμητο. Αμφότερα εκτός έδρας. Εάν κι εφ όσον λέει κάτι αυτό...

Πηγή: pamesports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags