Facebook Pixel "Να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την Μάντσεστερ"
| 2013-12-23 11:20:00

"Να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την Μάντσεστερ"

"Να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την Μάντσεστερ"

Το κατώφλι του Κλαμπ των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην Αθήνα πέρασε ο Ρόι Κάρολ όπου γνώρισε την αποθέωση. Ο έμπειρος Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος κατά το παρελθόν έχει υπερασπιστεί την εστία της ιστορικής αγγλικής ομάδας, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κλαμπ και συνομίλησε με τους πολυάριθμους φίλους της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι φανταστικά. Όταν μπήκα, είδα ότι είναι θαυμάσιο ότι έχουν φτιάξει. Είδα μερικές φωτογραφίες με εμένα εδώ, με μακριά μαλλιά. Προσπαθώ να τα μακρύνω ξανά, αλλά έχω αποκτήσει μία μικρή φαλάκρα. Είναι υπέροχο μέρος. Είναι φανταστικό ότι έχουν κάνει οι άνθρωποι εδώ. Ελπίζω, όταν παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί από εδώ να μπορέσουν να έρθουν να μας δουν», υπογράμμισε ο Κάρολ.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην του ζητηθεί να σχολιάσει τη διασταύρωση του Ολυμπιακού με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να πάμε στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάρουμε και εκεί αποτέλεσμα. Θα δε θα είναι, όμως, εύκολο.

Όλοι ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία σπουδαία ομάδα. Ακόμη έχουν μεγάλους παίκτες στην ομάδα. Τα πήγαν πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα έχουν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύο μήνες μακριά. Έχουν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν.

Όταν πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν εκεί. Δεν κερδίσαμε τίποτα για δύο χρόνια. Τώρα έχει έρθει ο Ντέιβιντ Μόγιες. Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία του, γιατί είναι ένας καλός προπονητής Θα χρειαστεί χρόνο. Νομίζω πως το γνωρίζουν αυτό οι φίλοι τη Γιουνάιτεντ. Νομίζω πως στο βάθος του χρόνου θα αποδειχθεί καλή η επιλογή της διοίκησης να φέρει τον Μόγιες στην ομάδα».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags