Facebook Pixel Ψάχνει ισορροπίες στα λεφτά και στην ομάδα!
| 2011-04-08 22:59:00

Ψάχνει ισορροπίες στα λεφτά και στην ομάδα!

Ψάχνει ισορροπίες στα λεφτά και στην ομάδα!

Εν μέσω κρίσης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ψάχνει… ισορροπία στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος φωνάζει για τα λεφτά και ο Βιεϊρίνια «χαλιέται» με τις… οικονομικές διαφορές στα αποδυτήρια.

Δύσκολο και πολύ… θερμό θα είναι το καλοκαίρι που έρχεται για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος όχι μόνο πρέπει να βρει τρόπο και χρήματα για να «ξαναχτίσει» τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να διαχειριστεί σωστά και το «καυτό» θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013, όμως οι φήμες για ενδεχόμενη πώλησή του έχουν φουντώσει, τη στιγμή μάλιστα που ο «Δικέφαλος» ψάχνει λεφτά και… επενδυτές. Ο Βιεϊρίνια πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως περιμένει την διοίκηση για νέο συμβόλαιο. Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή. Θεωρεί πως σύμφωνα με την αγωνιστική του προσφορά, θα έπρεπε να λαμβάνει κάτι παραπάνω.

Αυτό «φωνάζουν» και λένε συνεχώς και οι φίλαθλοι της ομάδας (σ.σ. έχει γραφτεί και σε πρόσφατη ανακοίνωση οργανωμένων), πως δεν γίνεται να υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερες αποδοχές από τον Βιεϊρίνια, ο οποίος τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και είναι ο καλύτερος στα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τα… πυρά πέφτουν βέβαια στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο που του αποφέρει καθαρά 1 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο Πορτογάλος παίρνει περίπου 300.000. Στα ίδια χρήματα κινούνται και οι Γκαρσία, Τσιρίλο, ενώ πιο… ψηλά είναι Βιτόλο, ο οποίος λαμβάνει 600.000 ευρώ.

Ο Ζαγοράκης λοιπόν καλείται να βρει τη… φόρμουλα και να εξισορροπήσει τις οικονομικές διαφορές, καθώς σίγουρα και αυτές επηρεάζουν το κλίμα των αποδυτηρίων, ενώ προκαλούν παράλληλα και εκνευρισμό στην κερκίδα, που συνηθίζει να κρίνει την απόδοση των παικτών ανάλογα με τα χρήματα που παίρνουν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags