Facebook Pixel «Να κοιτάμε πιο ψηλά»
| 2013-12-23 13:40:00

«Να κοιτάμε πιο ψηλά»

«Να κοιτάμε πιο ψηλά»

Ικανοποιημένος με την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, μετά τη νίκη 2-1 επί του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε πως η αλλαγή στην εικόνα των Κρητικών οφείλεται στον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Παπάζογλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM»

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού: «Ήθελα να παίξω από την αρχή φέτος, αλλά δεν μπορούσα λόγω του προβλήματος στη μέση. Μετά σιγά-σιγά μάθαμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος του πρώτου γύρου μπορούμε να κοιτάμε και πιο ψηλά. Παίξαμε καλά στην Ξάνθη και πεισμώσαμε από τον τρόπο που χάσαμε και το ξεπληρώσαμε κόντρα στον Παναιτωλικό, παίρνοντας μία νίκη που άξιζε παραπάνω από τρεις βαθμούς».
Για την αντίδρασή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Δεν έχω αντιδράσει άλλη φορά με αυτόν τον τρόπο. Αλλά όταν σε αδικούν δεν σκέφτεσαι καθαρά. Μετά ζήτησα συγγνώμη από όλους και ευτυχώς που κάποιος με κράτησε εκείνη τη στιγμή, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά».
Για τον ΟΦΗ: «Πλέον τα εκτός και τα εντός έδρας παιχνίδια είναι τα ίδια. Δεν πάμε για το μηδέν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πλέον παίζουμε με το δικό μας τρόπο. Ανάλογα με τον αντίπαλο, προσαρμοζόμαστε και παίζουμε».
Για τον Ρικάρντο Σα Πίντο: «Του αρέσει πολύ η δουλειά στις προπονήσεις, θέλει να δώσει ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές και μας έχει περάσει τη νοοτροπία να βγάζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας οφείλεται στη φιλοσοφία».
Για τον ίδιο που έφτασε τα 20 γκολ: «Έκανα καλή χρονιά πέρυσι, ωστόσο ο τραυματισμός που είχα με εμπόδισε αν και υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Φέτος στόχος μου είναι να κάνω παρόμοια και ακόμη καλύτερη χρονιά. Όταν έχω καλά μαρκαρίσματα έχω περιορισμένες κινήσεις. Το στυλ του ΟΦΗ είναι με εμένα μπροστά, αλλά και εγώ να μην είμαι είναι ο Μακουκούλα, με αυτό το στυλ παίζουμε».
Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Δεν νομίζω ότι οι ομάδες εκτός του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έχουν τεράστια διαφορά. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά από εμάς και την Τρίπολη. Όλες οι ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό και στον δεύτερο γύρο ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags