Facebook Pixel «Το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς»
| 2013-12-23 15:10:00

«Το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς»

«Το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς»

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για το θετικό πρόσημο του Παναθηναϊκού και πως στο τριφύλλι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με βάση την εικόνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα:

«Σε γενικές γραμμές έχουμε ικανοποιητική παρουσία με κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Συνολικά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο το πρόσημο είναι θετικό. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς με βάση την εικόνα που είχαμε. Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί σαν ομάδα, διότι σε αυτά που έχουμε χάσει ήμασταν συντριπτικά καλύτεροι και σε αυτά που χάσαμε δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού:

«Οι στημένες φάσεις είναι η διαφορά μας με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίρνουμε με τη Ξάνθη από στημένη φάση και σε άλλα ματς που σκοράραμε έτσι είχε κριθεί το ματς. Σε ανοικτό παιχνίδι είμαστε σε καλό επίπεδο και είμαστε καινούργια ομάδα όμως. Η ομάδα μας έχει ποδοσφαιρικές αρχές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό η ομάδα το φωνάζει. Έχουμε αρχή και τέλος. Είναι συνέπεια όλων αυτών που έχουμε πει. Αυτό που βγαίνει σε εμάς και εισπράττει ο κόσμος είναι ότι δείχνει κατανόηση στα άσχημα αποτελέσματα. Το πιο δυνατό μήνυμα που στέλνει η ομάδα είναι ότι το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος που πανηγυρίζονται τα γκολ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags