Facebook Pixel Η γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!
| 2013-12-23 15:50:00

Η γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Η γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή στο ΟΑΚΑ η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ για τα παιδιά των παικτών και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από νωρίς στο ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Γιώργος Ρόκας ενώ λίγο μετά τη μία το μεσημέρι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι πρώτοι που έφτασαν ήταν οι Παληαρούτας και Καλογέρης, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και οι Νίκος Πανταζής και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στη συνέχεια την εμφανίσή του έκανε και το τεχνικό επιτελείο με τους Τραϊανό Δέλλα και Βασίλη Μπορμπόκη, όπως και ο Άκης Ζήκος μαζί με την οικογένειά του.

Ο Ντακόλ είχε την τιμητική του ενώ μαζί έφτασαν και οι οι Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Παυλής, Γροντής, Τσουκαλάς, ο Γεωργέας με τους δύο γιους του. Έξω από την αίθουσα που γίνεται η εκδήλωση υπάρχουν περίπου 20 φίλοι της ΑΕΚ μαζί με τα παιδιά τους περιμένοντας υπομονετικά για μία φωτογραφία αλλά και αυτόγραφα.

Ήδη ο χώρος που γίνεται η γιορτή έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο για την διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, όσο και ο παιδότοπος για τα μικρά παιδιά των ανθρώπων της ΑΕΚ, ενώ λίγο πριν τις 14:30 έφτασε στην αίθουσα μια χορωδία για ποντιακά τραγούδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags