23/12/13 - 19:33

«Ανέκδοτο ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται»

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης με δηλώσεις του αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας, στην ΚΕΔ, στις αμφισβητούμενες φάσεις, ενώ απάντησε σε όλους υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ ευνοείται από την διαιτησία.  

«Ανέκδοτο ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται»
24.749views 0shares
Ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται τον Λεβαδειακό και στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Στον Arena μίλησε και σύμβουλος του ΠΑΟΚ σε θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης λέγοντας αρχικά τα εξής:
Για το ρεβεγιόν του ΠΑΟΚ την Κυριακή (22/12) το βράδυ: «Ήταν μια μέρα έξω από τις υποχρεώσεις. Πήγαμε όλοι χωρίς το άγχος  που υπάρχει στους αγώνες και στις προπονήσεις. Υπήρχαν μηνύματα για περισσότερη προσπάθεια και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο κ. Σαββίδης αποφασίζει τους στόχους της ομάδας και οι άλλοι προσπαθούμε. Οι στόχοι είναι το κύπελλο, η πρόκριση επί της Μπενφίκα και γενικότερα περισσότερη προσπάθεια από όλους μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και με τέτοιες πράξεις ερχόμαστε όλοι πιο κοντά. Χρειάζεται τέτοιες εκδηλώσεις η ομάδα καθώς και οι παίκτες θέλουν ξεκούραση. Ήταν μια οικογενειακή εκδήλωση».
Για την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη: «Πληροφορήθηκα πως ήταν εκεί αλλά εγώ δεν τον είδα καθώς από εκεί που ήμουν δεν είχα επαφή με το συγκεκριμένο τραπέζι».
Για τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ: «Ο ρόλος μου είναι περισσότερο στους ποδοσφαιριστές και εκπαιδευτικός στον μεγαλομέτοχο στο πως πάει η διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας μας. Περισσότερο θα δουλέψουμε στις ακαδημίες μας. Στα δύο σεμινάρια που κάναμε με καθηγητή ορισμένο από την ΕΠΟ είδα τους μικρούς παίκτες να έχουν πολλές ερωτήσεις».
Για το αν γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές τους κανόνες: «Οι περισσότεροι τους ξέρουν σχεδόν όλους. Βέβαια κάποιοι τους γνωρίζουν με τον δικό τους τρόπο».
Για το αν ευνοείται ο ΠΑΟΚ: «Είναι ανέκδοτο αυτό που ακούγεται. Υπάρχουν δύο φάσεις πέναλτι που δε δόθηκαν στον ΠΑΟΚ αλλά και τέσσερις φάσεις οφσάιντ. Η αλήθεια είναι πως διαιτητές που κάνουν λάθη και κατά και υπέρ δε τους φοβάμαι. Η διαιτησία αυτή ήταν ότι πιο κακό έχω δει σήμερα"».
Για το πώς λειτουργούν οι διαιτητές: «Οι διαιτητές λειτουργούν επιπόλαια. Όταν πας να παίξεις μια ομάδα εξετάζεις και ποιους παίκτες πρέπει να προσέχεις. Πρέπει να ξέρεις πως αντιδράει ο κάθε ποδοσφαιριστής».
Για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ΠΑΟΚ Λεβαδειακός: «Το τράβηγμα πάνω στον Αθανασιάδη είναι μια φάση που μπορεί να ξεφύγει. Το χέρι μπορεί να φαίνεται ακούσιο αλλά έρχεται από μεγάλη απόσταση και θα έπρεπε παίκτης του Λεβαδειακού να είναι προετοιμασμένος. Επιπλέον, δεν ήταν οφσάιντ ο Στοχ ο Λούκας και ο Λίνο σε φάσεις που σφύριξε ο διαιτητής».
Για το τι ευθύνεται για τη κακή διαιτησία: «Κάθε χρόνο γίνονται πολλές αλλαγές. Ο κάθε διαιτητής θέλει χρόνο, δε γίνεται να αλλάζει κάθε χρονιά».
Για τα παράπονα που γίνονται στην Αθήνα: «Στην Αθήνα μιλούν μόνο για τα παράπονα του Λεβαδειακού. Αν δούνε τις φάσεις αδικήθηκε και ο ΠΑΟΚ. Λάθη γίνονται παντού, το θέμα είναι πως αντιμετωπίζονται».
Για το αν επηρεάζει το γεγονός πως γνωρίζει κάποιους διαιτητές: «Ποιος διαιτητής επειδή έχει μια γνωριμία μαζί μου να κάτσει να τιμωρηθεί. Αυτά δεν γίνονται».
Για την ΚΕΔ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος της. Είναι οι καλές διαιτησίες, να πάνε Έλληνες στην Ευρώπη η να βγουν νέοι διαιτητές; Σίγουρα γίνονται πολλά λάθη. Στην Ευρώπη βλέπουμε πως δίνονται πολλές δουλειές στους νέους».
Για τις αναίτιες κάρτες του ΠΑΟΚ: «Έχουν βελτιωθεί τα πράγματα. Ο πιο υπάκουος είναι ο Στοχ».
Για τις διαιτησίες του ΠΑΟΚ: «Εγώ προσωπικά έχω παράπονο από τον Ιωαννίδη με τον Αστέρα Τρίπολης και από τον Παππά με τον Ολυμπιακό μέχρι το 60».
Για τον Σπάθα: «Για τον Σπάθα δε γνωρίζω τι γίνεται. Υπάρχει η παραίτηση του πατέρα του και μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο εκτός από εκείνο το πέναλτι που τον οδήγησε στο ψυγείο».
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει παράπονα: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δουλέψουμε και θα το δούμε στη συνέχεια».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ