09/04/11 - 08:30

Πειραιώτης 25%!

Κι όμως! Ένα "κομμάτι" του Ντουντού ανήκει ακόμη στον Πειραιά. Όπως ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μινέιρο αποκτήθηκε το 75% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου έναντι 1,1 εκ. ευρώ.

Πειραιώτης 25%!
36.317views 0shares

Συνεπώς το υπόλοιπο 25% του Ντουντού φέρεται να ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε κι επίσημα από την βραζιλιάνικη ομάδα και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Μέσα στα άλλα που δήλωσε ήταν η επιθυμία να επιστρέψει στην εθνική Βραζιλίας.

Να οι δηλώσεις του…

"Για μένα είναι μία πρόκληση η επιστροφή μου στη Βραζιλία και ακόμη περισσότερο για μία ομάδα όπως η Ατλέτικο", δήλωσε ο 28χρονος μέσος και πρόσθεσε:

"Διαπραγματευόμασταν από την Τετάρτη και από την πρώτη στιγμή είχα πει πως με ενδιέφερε αυτή η μετακίνηση. Ήθελα να επιστρέψω, να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να εξελιχθώ. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και-ποιος ξέρει-ίσως καταφέρω να κληθώ ξανά στην εθνική Βραζιλίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ ωραία στην Ευρώπη, αλλά πάντα είναι καλύτερα στην πατρίδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από το βραζιλιάνικο".

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα: "Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να μην είμαι πρωταθλητής ή να περνά ένας χρόνος χωρίς τίτλο. Πιστεύω πως η Ατλέτικο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να το ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ