Facebook Pixel «Θέληση και πάθος»
| 2013-12-23 23:55:00

«Θέληση και πάθος»

«Θέληση και πάθος»

Στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο κόσμος στην ψυχολογία στάθηκαν για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, Παππάς και Ματσιούλις, οι οποίοι έπαιξαν προερχόμενοι από τραυματισμό.

«Σ' αυτές τις αναμετρήσεις η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα. Η θέληση και το πάθος παίζουν μεγαλύτερο ρόλο. Εμείς δείξαμε το απαραίτητο πάθος. Στο τέλος ευστοχήσαμε σε κάποια σουτ, κάποια ήταν τυχερά κι άλλα οχι, πήραμε μία διαφορά και φτάσαμε στη νίκη» είπε ο Παππάς και συνέχισε: «Ήταν απ' τα πρώτα ντέρμπι μου, τα οποία τα διαχειρίζεσαι διαφορετικά απ' ό,τι τις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Είναι όνειρο να αγωνίζεσαι σε τέτοια ατμόσφαιρα».

«Σε κάθε αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό υπάρχει ανταγωνισμός, πόσω μάλλον σε μία με χαρακτήρα τελικού. Έτσι κι αυτές στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας. Στο Κύπελλο Ελλάδος πάρχει κι ο Άρης, τον οποίο πρέπει να νικήσουμε, ώστε να φτάσουμε στο τρόπαιο. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση».

Από τη μεριά του ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε για την επιστροφή του στο παρκέ μετά τον τραυματισμό του ότι τον βοήθησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με το κλίμα που δημιούργησαν. «Αγωνίστηκα έχοντας κάνει μία προπόνηση. Νιώθω πολύ καλά. Ίσως έπαιξε ρόλο η καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μου είναι εύκολο να ποστάρω όταν έχω κοντύτερους αντιπάλους. Πετύχαμε μία καλή νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι. Ήταν πολύ καλή νίκη και για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο», είπε αρχικά ο φόργουορντ των «πρασίνων» για να συνεχίσει για τον τελικό:

«Στον τελικό δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Ο Άρης ξέρει πολύ καλά πως έχει μοναδική ευκαιρία για να κατακτήσει τίτλο. Θα πρέπει να είμαστε υγιείς. Καλά Χριστούγεννα όλοι! - στα ελληνικα - ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags