Facebook Pixel Να βρει φόρμα για ΠΑΟΚ και Εθνική στο Μουντιάλ!
| 2013-12-24 09:00:00

Να βρει φόρμα για ΠΑΟΚ και Εθνική στο Μουντιάλ!

Να βρει φόρμα για ΠΑΟΚ και Εθνική στο Μουντιάλ!

"Σκυλίσια Μέρα" με δύο "ποδοσφαιρικές" ευχές σε έναν (ντεφορμέ) διεθνή άσο του ΠΑΟΚ.

Παραμονή Χριστουγέννων γεννήθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Κλάους, δηλαδή, έχει σήμερα γενέθλια, αφού ήρθε στον κόσμο στις 24 Δεκεμβρίου 1988.

Η καριέρα του γνωστή, αφού από το 1996 πήγε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ για ένα φεγγάρι το 1998 πέρασε και από τη Χέρτα. Επέστρεψε, όμως, στον Δικέφαλο στον οποίο κι ανήκει μέχρι σήμερα, καθώς το 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η έφεσή του στο γκολ είναι γνωστή σε όλους. Φέτος, όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκει τόσο εύκολα τα δίχτυα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αν και στο τελευταίο ματς του α΄ γύρου κόντρα στον Λεβαδειακό σκόραρε, φτάνοντας στα 4 τέρματα.

Έτσι, λοιπόν, δυο "ποδοσφαιρικές" ευχές θα ήθελε σίγουρα να ακούσει σήμερα από τους φίλους και θαυμαστές του ο Κλάους για την επόμενη χρονιά:

Η έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Να φορμαριστεί, δηλαδή, ο Αθανασιάδης έτσι ώστε να κάνει έναν πιο παραγωγικό β΄ γύρο, για να βοηθήσει και την ομάδα του στους στόχους που έχει. Και η όχι μόνο να είναι στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ, αλλά να έχει και χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags