Facebook Pixel "Να φοράω φανέλα ΠΑΟΚ και στο φέρετρό μου να έχει σημαία ΠΑΟΚ"
| 2013-12-24 12:30:00

"Να φοράω φανέλα ΠΑΟΚ και στο φέρετρό μου να έχει σημαία ΠΑΟΚ"

"Να φοράω φανέλα ΠΑΟΚ και στο φέρετρό μου να έχει σημαία ΠΑΟΚ"

Το δραματικό τέλος ενός ΠΑΟΚτσή οπαδού. 

Μία συγκλονιστική ιστορία ενός οπαδού του ΠΑΟΚ δημοσιεύσει σήμερα η εφημερίδα "Metrosport". 

Διαβάστε την...

"Για όσους έχουν έστω και λίγη αίσθηση του τι σημαίνει οπαδική αγάπη, τα όσα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στο νεκροταφείο τπς Μαλακωπής αποτελούν μία εμπειρία που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν στη ζωή τους. Κι όχι μόνο αυτά που συνέβησαν, αλλά και όσα έμαθαν για τον «Λάκη τον αρχηγό», όπως ήταν γνωστός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κυρίως τους παλιούς.

Στα 52 του «έφυγε» από τη ζωή παλεύοντας με την επάρατη νόσο για περισσότερους από έξι μήνες.

Το συγκλονιστικό είναι ότι έδινε τη μάχη μόνος του, χωρίς να πει τίποτα ακόμη και στην οικογένειά του. Η γυναίκα του (μαζί και η κόρη του θα πρέπει να είναι πολύ περήφανες για εκείνον) το έμαθε λίγες μέρες πριν, όταν παραπονέθηκε για πόνους και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Θεόφιλος, όπως ήταν το μικρό του όνομα, πριν «φύγει», έγράψε σε ένα σημείωμα που άφησε στο γιατρό του την τελευταία επιθυμία του: «Στο τελευταίο, το πιο μεγάλο ταξίδι μου, θέλω να με αποχαιρετήσετε σαν αετό. Να φορώ μία φανέλα του ΠΑΟΚ και στο φέρετρο μου να υπάρχει μία σημαία του ΠΑΟΚ. Σας αγαπώ όλους».

Έτσι και έγινε. Περισσότεροι από 300 συνδεσμίτες, οι περισσότεροι της παλιάς φρουράς, τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του.
Συγκλονίστηκαν όταν έμαθαν πόσο γενναία αντιμετώπισε το ραντεβού του με το θάνατο.

Μπορεί να ήταν μικρός το δέμας, αλλά η ψυχή του ήταν τεράστια. Και ειδικά στις μέρες μας, που μετράμε τα πάντα με το χρήμα και το συμφέρον, τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν.

Καλό σου ταξίδι, Θεόφιλε..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags