Facebook Pixel Επιστροφή στον Άρη!
| 2013-12-24 19:08:00

Επιστροφή στον Άρη!

Επιστροφή στον Άρη!

ην διοίκηση του Άρη περιμένει για να προχωρήσει η επιστροφή του Μανώλη Παπστεριανού στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Παπαστεριανός μίλησε στον «Αρένα» της Θεσσαλονίκης και αρχικά, τόνισε για την κατάσταση στην Ιερισσό:

"Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα στην Ιερισσό αλλά γίνεται ένας αγώνας για να επιτευχθούν κάποια πράγματα".

Για την κατάσταση στο Ρουμανικό πρωτάθλημα:

"Στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Άργησα να προσαρμοστώ στην ομάδα καθώς ήρθα τον Σεπτέμβριο. Μόλις προσαρμόστηκα έπαιξα έξι αγώνες όμως μετά είχα έναν τραυματισμό και δυσκολεύτηκα να ξανά μπω σε καλό ρυθμό".

Για την περίπτωση να γυρίσει στον Άρη:

"Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και ο προπονητής και η διοίκηση δείχνουν να με θέλουν. Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Σκόρδα. Ο Άρης είναι η προηγούμενη ομάδα μου και έχω δεθεί με αυτή. Θα έχω ακόμα ένα ραντεβού με τον κ. Σκόρδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Αγαπάω την ομάδα σέβομαι τον προπονητή και τους παίκτες και θεωρώ πως με κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα".

Για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση Ηλιάδη:

"Δεν έφυγα από τον Άρη αλλά με διώξανε. Το πρόβλημα ήταν τα δεδουλευμένα. Μου οφείλεται ένα μεγάλο ποσό αλλά εγώ ήθελα να τα βρούμε. Τότε ο κ. Ηλιάδης με έβρισε και μου είπε να κάνω προσφυγή. Η συμπεριφορά του στο τελευταίο ραντεβού μας ήταν απαράδεκτη όπου άρχισε να με βρίζει. Εγώ του είχα πει μονάχα πως δε με σεβάστηκε και έπρεπε να μου πει εξ αρχής ότι δε με ήθελε. Από ώρα σε ώρα περιμένω να ξανακλείσω κάποιο ραντεβού με τον Κ. Σκόρδα. Ο προπονητής μου με θέλει πολύ στην ομάδα και με κάνει να νοιώθω σημαντικός. Από εκεί και πέρα περιμένω τον Άρη".

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη:

"Πιστεύω πως υπάρχουν πιθανότητες ο Άρης να σωθεί. Πέρυσι τα πράγματα ήταν πάλι δύσκολα. Τα πράγματα με τα Γιάννενα ήταν εμφανώς καλύτερα αλλά άλλοι λόγοι δεν άφησαν τον Άρη να πάρει κάτι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags