Facebook Pixel Το «πισωγύρισμα» της Γιούβε
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-24 21:45:00

Το «πισωγύρισμα» της Γιούβε

Το «πισωγύρισμα» της Γιούβε

Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για το δέλεαρ της Παρί και την ανάγκη άμεσης ανανέωσης του συμβολαίου του Πογκμπά στην Γιουβέντους.

Η πρόσληψη του Αντόντιο Κόντε στον πάγκο σηματοδότησε μία νέα αρχή. Προσωπική επιλογή του Αντρέα Ανιέλι, ένα στοίχημα που έφερε ξανά την Γιουβέντους στην κορυφή. Τα βήματα «ένα-ένα». Σταθερά. Κάθε πρότζεκτ, όμως, έχει σκαμπανεβάσματα.Έναν χρόνο μετά την επιστροφή στα «αστέρια» και την πορεία μέχρι τους «8», η Μεγάλη Κυρία αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League και καλείται να αντεπεξέλθει στις πρώτες προκλήσεις. Είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε αγωνιστικές.
 
Για κρίση, φυσικά, ούτε λόγος. Φαβορί για το Καμπιονάτο ήταν η Γιουβέντους πριν ξεκινήσει η σεζόν, φαβορί είναι και τώρα. Οι Μπιανκονέρι θα πρέπει να φροντίσουν, όμως, αυτό το «πισωγύρισμα» να μην επηρεάσει το πρότζεκτ. Όλοι στο Τορίνο γνώριζαν τη σημασία του να σταθεροποιηθούν στην ελίτ της Ευρώπης, όμως απέτυχαν παταγωδώς σε έναν όμιλο με Γαλατασαράι και Κοπεγχάγη. Ναι, έχασαν την πρόκριση στην παγωμένη Κωνσταντινούπολη, όμως μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο γήπεδο την πήραν οι Τούρκοι.

H συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags