Facebook Pixel Να γιατί η ΑΕΚ "παγώνει" τη μεταγραφή του Κατσουράνη!
| 2013-12-25 11:45:00

Να γιατί η ΑΕΚ "παγώνει" τη μεταγραφή του Κατσουράνη!

Να γιατί η ΑΕΚ "παγώνει" τη μεταγραφή του Κατσουράνη!

Διαβάστε για ποιους λόγους η ΑΕΚ δεν αναμένεται να κινηθεί για τη μεγάλη επιστροφή του Κατσουράνη. 

Μία από τις βάσεις πάνω στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές της Ένωσης την επόμενη σεζόν που θα τη βρει στη Football League, είναι και η προοπτική για μία ομάδα με μέλλον, όπου θα σφυρηλατηθούν όλοι οι παίκτες σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού. Στον Δικέφαλο ωστόσο θεωρούν πως σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος, θα έμπαινε υπό καθεστώς... καθυστέρησης ενδεχόμενη απόκτηση του Κώστα Κατσουρανη κι αυτό μαζί με την ηλικία του παίκτη, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που σκέφτονται έντονα να μην καταθέσουν επίσημη πρόταση στον παίκτη.
 

Μπορεί δεδομένα να υπάρχει η προσωπικότητα, αλλά και η μεγάλη εμπειρία που κουβαλάει ο διεθνής άσος, όμως συνυπολογίζεται και το γεγονός ότι θα βαδίζει στο 36ο έκτος της ηλικίας του (τον Ιούνιο κλείνει τα 35) και προερχόμενος από το Μουντιάλ, θα είναι πιθανώς εξουθενωμένος.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στο γεγονός πως είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να του κάνει πρόταση ανανέωσης ο ΠΑΟΚ κι εφόσον τον διεκδικήσει και η ΑΕΚ, θα κληθεί να... κοντραριστεί με τους Θεσσαλονικείς. Υπάρχει μία «συμφωνία» σεβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όχι προφανώς συμμαχία, αλλά το να μην καταπολεμά ο ένας τα συμφέροντα του άλλου, μία συμφωνία... κυρίων.

Το κλίμα άλλωστε που βγαίνει είναι πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός τη δεδομένη στιγμή, δεν θα υπάρξει κι έμμεσος, μιας και η νέα σεζόν θα βρει την Ένωση στη Β΄ κατηγορία.

Πηγή: Ώρα των Σπορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags