25/12/13 - 17:32

Μπάζει νερά το πιο ακριβό γήπεδο του Μουντιάλ

Σοβαρό ελάττωμα παρουσιάστηκε στο πιο ακριβό από τα 12 στάδια που κατασκευάστηκαν για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η οροφή του πλήρως στεγασμένου «Μάνε Γκαρίντσα» στάζει και οι διοργανωτές το... φυσάνε και δεν κρυώνει!

Μπάζει νερά το πιο ακριβό γήπεδο του Μουντιάλ
55.058views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Έκπληκτοι οι Βραζιλιάνοι παρακολούθησαν τις πρώτες σειρές στο κάτω διάστημα των κερκίδων να έχουν πλημμυρίσει από τη βροχή που έπεφτε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν μάλιστα φιλοξενήθηκε αγώνας εθνικών ομάδων γυναικών ανάμεσα στη "Σελεσάο" και τη Χιλή.

Η κυβερνητική οργάνωση "Secopa" που έχει αναλάβει τη διαχείριση του σταδίου στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, διευκρίνισε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία για το συμβάν. Ωστόσο, υποβάθμισε τη σοβαρότητά του, αναφέροντας σε ανακοίνωση:

«Είναι ένα καινούριο, μεγαλοπρεπές και πολύπλοκο στάδιο και υπάρχουν κάποια μικρά σημεία που χρειάζονται διορθώσεις και επανέλεγχο. Ομως, τίποτα δεν θέτει σε κίνδυνο την απρόσκοπτη λειτουργία του σταδίου ή την τέλεση μεγάλων διοργανώσεων σε αυτό».

Το κόστος κατασκευής του "Μάνε Γκαρίντσα" ξεπέρασε τα 500.000.000 δολάρια και θα φιλοξενήσει έξι αγώνες της τελικής φάσης το ερχόμενο καλοκαίρι. Εχει χωρητικότητα 73.000 θεατών και εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάιο.

Πηγή: aek365.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ