Facebook Pixel Η χαλάρωση του Λουίς Σουάρες και τα κάλαντα της Σερβίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-26 00:59:00

Η χαλάρωση του Λουίς Σουάρες και τα κάλαντα της Σερβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χαλάρωση του Λουίς Σουάρες και τα κάλαντα της Σερβίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα οδηγώντας την Λίβερπουλ στην 1η θέση της βαθμολογίας καθώς σκοράρει από την στιγμή που ξυπνάει μέχρι να κοιμηθεί.

Ο Σουάρες όταν δεν βάζει γκολ, έχει λίγο χρόνο για να χαλαρώνει και αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένος για τσάι από μια τρομερή φυσιογνωμία, έναν φοβερό πιτσιρικά με σκάουζερ προφορά (που δυστυχώς είναι οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος) που φρόντισε να κάνει… καυτές ερωτήσεις και να φιλέψει τον Σουάρες με τσάι και μπισκότα.
Ο κάστορας βέβαια πιστός στις συνήθειες της πατρίδας του έφερε το δικό του μάτε, όπως θα κανε κι ο Λόκο Αμπρέου, και απάντησε στις ερωτήσεις του Φιν (θέλει υπότιτλους για να καταλάβεις τι λέει) που στο τέλος τον έβαλε να τραγουδήσει το σύνθημά του και να πέσει θύμα ενός «τούνελ».

Την ίδια στιγμή ο Αλεξάντερ Κολάροφ δείχνει ότι τα κάλαντα στην Σερβία είναι λιγότερο χαρούμενα και περισσότερο τρομακτικά από ότι έχουμε συνηθίσει στον υπόλοιπο κόσμο. Πιστός στην συνήθεια που ξεκίνησε πέρσι, ο Σέρβος παίκτης της Σίτι απήγγειλε σαν να ήταν στο Μέγαρο Μουσικής το Santa Claus is coming to town και σίγουρα πολλά παιδάκια θα έχουν εφιάλτες.

ΠΗΓΗ: sombrero.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags