Facebook Pixel «Ποια Γιουνάιτεντ; Πάντα τα ίδια γράφουν…»
| 2013-12-25 21:23:00

«Ποια Γιουνάιτεντ; Πάντα τα ίδια γράφουν…»

«Ποια Γιουνάιτεντ; Πάντα τα ίδια γράφουν…»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γαλατάσαραϊ εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, τονίζοντας ότι υπάρχει πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα το ξέρατε καλύτερα από εμένα αν είχα κάποια προσφορά στα χέρια μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούω σενάρια γύρω από το όνομά μου. Ανυπομονώ να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος για να πάψουν να ασχολούνται μαζί μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω. Αυτά τα δημοσιεύματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Απλώς πρέπει να περιμένεις για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος», δήλωσε αρχικά ο διεθνής μέσος και πρόσθεσε για τους αγώνες με την Τσέλσι (αντίπαλος της Γαλατά στους «16» του Champions League): «Τα παιχνίδια με την Τσέλσι θα είναι και τα δυο τους καλά. Αξίζουμε που βρισκόμαστε στους «16». Είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, όπως και τους οπαδούς του.

Θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο στη διοργάνωση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags