Facebook Pixel Βγάζει άσους από το μανίκι του!
| 2013-12-26 10:10:00

Βγάζει άσους από το μανίκι του!

Βγάζει άσους από το μανίκι του!

Αστείρευτη μοιάζει η δεξαμενή των παικτών του Ολυμπιακού.
 

TOY NIKOY ΓΑΒΑΛΑ

Την ώρα που απουσίαζαν ο Μήτρογλου ή ο Μανιάτης, ο Σαβιόλα και ο Μασάντο βοηθούσαν τα μέγιστα ώστε το κενό τους να περνάει απαρατήρητο. Τούτο είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα που αποκαλύπτουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το βάθος του δυναμικού των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, εξίσου σημαντικός είναι ο τρόπος με τον οποίο το αξιοποιεί ο Μίτσελ, ο οποίος αξίζει Όσκαρ για τη διαχείρισή του. Δεν είναι υπερβολή ότι με τις επιλογές του, βγάζει διαρκώς άσους απ' το μανίκι του. Τώρα που πλησιάζει προς το τέλος το 2013 και έχοντας προηγηθεί ο επίπονος πολυμέτωπος αγώνας των "Πειραιωτών" σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούμε πια να πούμε με βεβαιότητα ότι ο προπονητής των πρωτοπόρων έχει κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε το σύνολό του να εμφανίζεται ανανεωμένο (από δυνάμεις και σχέδια δράσης) από αγώνα σε αγώνα. Παράλληλα, προχώρησε σε ορθότατη αξιολόγηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με 16 νίκες και μια ισοπαλία σε 17 αναμετρήσεις. Επιπλέον συμπλήρωσε και 30 συνεχόμενα, εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα. Και έκλεισε τον 1ο γύρο με διαφορά 10 βαθμών απ' τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ. Νούμερα που δίχως άλλο είναι εντυπωσιακά.

Οι «ερυθρόλευκοι» απολαμβάνουν τις εορταστικές διακοπές τιυς απ' την περασμένη Κυριακή και θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Δευτέρα, ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Καλλονή, της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη το Σάββατο 4 Ιανουαρίου του 2014.

Σίγουρα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κατορθώσει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ να συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Είναι βέβαιο ότι το θέλει ο Ισπανός τεχνικός. Φιλοδοξεί οι παίκτες του να συνεχίσουν να παίζουν σε υψηλούς ρυθμούς, ώστε σε περίπου δύο μήνες από τώρα, να μπορέσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags