Facebook Pixel Οι κάρτες που έχουν δοθεί στην Σούπερ Λίγκα
| 2013-12-27 01:19:00

Οι κάρτες που έχουν δοθεί στην Σούπερ Λίγκα

Οι κάρτες που έχουν δοθεί στην Σούπερ Λίγκα

Μετά τα χρηματικά πρόστιμα και τα πέναλτι, διαβάστε για τις κίτρινες και κόκκινες που έκαναν, αλλά και κέρδισαν οι ομάδες στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Τα αφιερώματα που έχουν να κάνουν με τα στατιστικά του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λίγκα συνεχίζονται. Έτσι μετά από αυτό για τα χρηματικά πρόστιμα (μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ) και αυτό για τα πέναλτι (για να το δείτε πατήστε εδώ), συνεχίζουμε με αυτό με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Και όταν λέμε τις κάρτες, όχι μόνο αυτές που έχουν δεχθεί οι ομάδες, αλλά και αυτές που έχουν δεχθεί οι αντίπαλοί τους στα μεταξύ τους ματς. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Λίγκα υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Μία για τις κίτρινες, μία για τις κόκκινες και μία για τις αποβολές. Η τελευταία έχει να κάνει με τις αποβολές με δύο κίτρινες, ενώ στο κόκκινη εννοεί τις απευθείας.

Η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν ο Πανιώνιος που έφτασε τις 60, με την Βέροια να ακολουθεί με 59. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός είχε τις λιγότερες (16) και ο Ατρόμητος 38, ενώ ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 48 και ο Παναθηναϊκός τις 53. Στις κόκκινες, κάρτες τις οποίες έχουν δεχθεί συνολικά οκτώ ομάδες, ο Λεβαδειακός με 4 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και οι Ξάνθη και ΠΑΣ έχουν από 3.

Στις αποβολές ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη έχουν τις περισσότερες και συγκεκριμένα από 6, με την Καλλονή να έχει 5 και τους Παναθηναϊκό, Ξάνθη, Πανθρακικό, Εργοτέλη, Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Βέροια να έχουν από 4. Μόλις τρεις ομάδες δεν έχουν δει παίκτη τους να βγαίνει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Πλατανιάς, με την τρίτη τηρουμένης της βαθμολογικής της θέσης, να αποτελεί και την έκπληξη.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags