Facebook Pixel Ματσάρα και χαμός στην Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-26 22:21:00

Ματσάρα και χαμός στην Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα και χαμός στην Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι με ανατροπή νίκησε 2-1 την Λίβερπουλ και άφησε την προσπέρασε στην δεύτερη θέση, στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Γκολάρες και απίστευτος ρυθμός…

Η Μάντστερ Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγγλικού ντέρμπι, καθώς επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-1 μετά από μία… ματσάρα! Η νίκη πάντως των «Πολιτών» έβαλε ξανά φωτιά στην Premier League, καθώς πλέον η Άρσεναλ είναι πρώτη με 39, ακολουθεί η Σίτι με 38, η Τσέλσι με 37 και η Λίβερπουλ με 36!

Όσον αφορά το ματς, η Σίτι ξεκίνησε καλύτερα και στο 5ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν η κεφαλιά του Νάβας σταμάτησε στο δοκάρι. Η Λίβερπουλ ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασε ρυθμούς, στο 19’ διαμαρτυρήθηκε δικαίως καθώς ο επόπτης σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Στάρλινγκ και τελικά στο 24’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Σουάρες, Στέρλινγκ και Κουτίνιο, ο τελευταίος σε κενή εστία έκανε το 0-1!

Μετά το γκολ όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, κέρδισαν μέτρα στα γήπεδα και στο 31’ με κεφαλιά του Κομπανί μετά από εκτέλεση κόρνερ έκαναν το 1-1! Από εκεί και μετά είδαμε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 15λεπτο. Στο 40’ ο Κουτίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαρτ σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 45’ με μία εκπληκτική αντεπίθεση, ο Νεγκρέδο έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1, με τον Μινιολέ να μην μπορεί (φέρει ευθύνη) το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι όντας καλύτερη είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο ο εκπληκτικός Σουάρες προσπαθούσε να… γυρίσει το ματς. Μάλιστα, έβγαλε πολλές φορές σημαντικές ευκαιρίες στους συμπαίκτες του, όμως ο Χαρτ ήταν σήμερα σε εξαιρετική ημέρα και έτσι κράτησε το 2-1.

Διαβάστε ΕΔΩ γιατην… Θεϊκή ανατροπή της Άρσεναλ και την αγχωτική νίκη της Τσέλσι, αλλά και ΕΔΩ την «διαβολική» ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags