Facebook Pixel Για αυτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην ΑΕΚ!
| 2013-12-27 10:30:00

Για αυτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην ΑΕΚ!

Για αυτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην ΑΕΚ!

Πώς οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τον Αυλωνίτη μέσα από τα χέρια της "Ένωσης", με πόσα χρήματα και γιατί αποφάσισαν να βάλουν και δεύτερο γκολ στην ΑΕΚ; Η απάντηση με ένα κλικ...

Η… κόντρα με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, η επιτυχία του Πανιωνίου και οι πωλήσεις βασικών παικτών στον Πειραιά. Διαβάστε το αποκλειστικό θέμα του sportdog!

Ο Ολυμπιακός πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, κατάφερε και πάλι να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες όμως κινήθηκαν γρήγορα και όπως έμαθε η στήλη «sportdog penalty», προτίμησαν να τα… σκάσουν στον Πανιώνιο τώρα και να μην περιμένουν να τον πάρουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πάρει περίπου 300.000 ευρώ (για έναν παίκτη που θα έχανε τζάμπα), ενώ ο ίδιος θα αμείβεται πλέον με συμβόλαιο 200.000 ευρώ τον χρόνο!

Ο Ολυμπιακός… έπιασε τους πάντες στον ύπνο και προχώρησε σε μία εξαιρετική μεταγραφή, την οποία παρόλα αυτά μπορεί και να μην χρειάζεται άμεσα. Στο Λιμάνι ωστόσο δεν ήθελαν να χάνουν χρόνο, καθώς στόχος τους μεταξύ άλλων ήταν να μην πάει ο παίκτης στην Ένωση και έτσι να κάνουν… χαλάστρα στον Μελισσανίδη! Δεν είναι και λίγο να χάνεις μέσα από τα χέρια σου έναν από τους πιο εξελίξιμους Έλληνες στόπερ, τον οποίο θεωρούσες κλεισμένο εδώ και μήνες…

Βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε και άλλους λόγους …εκτός από την ΑΕΚ, που ήθελε να πάρει τον Αυλωνίτη. Πρώτον για το ταλέντο που φαίνεται να διαθέτει, δεύτερον για το γεγονός πως συνεχίζει έτσι την παράδοση που τον θέλει να αγοράζει από τον Πανιώνιο και να… βγάζει λαυράκια (βλέπε Μανιάτη, Σιόβα, Σάμαρη) και τρίτον γιατί θέλει να έχει «ψηθεί» μέχρι το καλοκαίρι!

Στον Πειραιά πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητες του μικρού και θεωρούν πως αν πάρει ευκαιρίες, θα μπορεί να είναι έτοιμη εναλλακτική λύση, ώστε να βγει μπροστά αν έρθει η μεγάλη πρόταση και πωληθεί ένας από τους «Μουντιαλικούς» Σιόβα – Μανωλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags