Facebook Pixel Θ. Λιοντζόπουλος: Ο Σουάρες και ο Μαραντόνα
| 2013-12-27 11:40:00

Θ. Λιοντζόπουλος: Ο Σουάρες και ο Μαραντόνα

Θ. Λιοντζόπουλος: Ο Σουάρες και ο Μαραντόνα

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για τις συγκρίσεις που έχουν αρχίσει και γίνονται για τους δύο λατινοαμερικάνους ηγέτες τον Λουίς Σουάρες - πού έχασε τη μάχη όχι τον πόλεμο κόντρα στη Σίτι - και τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τους συλλόγους Λίβερπουλ - Νάπολι και το Μουντιάλ.

Υπερβολικό ή όχι έχουν αρχίσει οι συγκρίσεις, άνισες προς το παρόν, του Λουίς Σουάρες με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Όσοι βλέπουν πιό μακριά θεωρούν ότι θα είναι ο επόμενος... Ντιέγκο, επηρεασμένοι προφανώς από τον άστατο χαρακτήρα του, το λατινοαμερικάνικο αίμα που ρέει στις φλέβες του, ακόμη και το... χέρι που έκανε σε μεγάλη διοργάνωση!

Στο Μουντιάλ του 1986 ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα το που χαρακτηρίστηκε ως το «χέρι του Θεού» κόντρα στην Αγγλία και ο Λουίς Σουάρες στο Μουντιάλ κόντρα στη Γκάνα το 2010, όπου απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή. Ο Μαραντόνα ήταν ο πιό μισητός άνθρωπος στην Αγγλία για εκείνο το χέρι και ο Σουάρες στη Γκάνα (δόθηκε πέναλτι στο 120΄, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στα πέναλτι προκρίθηκε η Ουρουγουάη- ενώ η αφρικανική ομάδα θα ήταν η πρώτη που πήγαινε στις 4).

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags