Facebook Pixel Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;
| 2013-12-27 13:50:00

Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Φοβούνται να ανακοινώσουν στον Πάμπλο Γκαρσία το τέλος, φοβούνται να σταθούν απέναντι από μεγάλη μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ. Αντ' αυτού, βάζουν τον Στέφενς να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και ελπίζουν ότι ο Ολλανδός θα έχει το θάρρος της γνώμης. Σχολιάζει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

 

Πρώτη απ' όλους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φαίνεται να μην έχει τη δύναμη και το θάρρος να πάει απέναντι από μεγάλη μερίδα κόσμου της ομάδας, ανακοινώνοντας στον παίκτη ότι δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει και πρέπει να ρίξει τους τίτλους τέλους στη θητεία του στον Δικέφαλο.

Αντ' αυτού τι κάνει; Βάζει τον Στέφενς να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Του πετά την "καυτή πατάτα", μέσω της συνέντευξης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πιστεύοντας ότι ο Ολλανδός δεν θα έχει πρόβλημα να ανακοινώσει το "διαζύγιο" με τον Ουρουγουανό.

"Θα σας πάω πίσω στο τέλος της ποδοσφαιρικής σας καριέρας. Συμπαθούσατε τον προπονητή που σας είπε να σταματήσετε το ποδόσφαιρο;" Τάδε έφη... επίσημος ΠΑΟΚ. Πετάμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα και με τη συγκεκριμένη ερώτηση προς τον Στέφενς, εύχονται να... βγάλουν την είδηση. Ελα, όμως, που δεν τους κάνει το χατίρι. Γάτα ο Ολλανδός, απάντησε διπλωματικά, "φωτογράφισε" τον Πάμπλο Γκαρσία και τον δικαιολόγησε για τις αντιδράσεις του: "Δεν συμφωνούσα και πάλευα να μην τελειώσω την καριέρα μου. Και πιστέψτε με και οι παίκτες που φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους, το βλέπουν έτσι, όπως εγώ", ήταν η απάντηση του που έκρυβε από πίσω αυτό που φοβούνται όλοι στον ΠΑΟΚ να πουν στον Γκαρσία, πόσο μάλλον στους οπαδούς που τον λατρεύουν: "Ευχαριστούμε, Πάμπλο. Μας χάρισες αξέχαστες στιγμές, ήσουν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, σε λατρέψαμε, αλλά ήρθε η ώρα να αποσυρθείς".

Αντί, λοιπόν, να του ανακοινώσουν αυτό που από πέρυσι θέλουν, αλλά δεν τους έκατσε ούτε με τον Δώνη ούτε τώρα με τον Στέφενς, σκαρφίζονται χίλιους δυό τρόπους. Αντί να γράψουν τον επίλογο μίας σχέσης και να κλείσει το κεφάλαιο με ένα φιλικό στην Τούμπα όπου θα τιμηθεί ο ποδοσφαιριστής και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τον αποθεώσει, το πηγαίνουν γύρω-γύρω περιμένοντας από τον ίδιο τον Γκαρσία να πει "οκ, το κατάλαβα. Δεν με θέλετε. Δημιουργώ πρόβλημα. Ας χωρίσουμε φιλικά και όμορφα".

Εχει ειπωθεί και γραφεί ουκ ολίγες φορές. Δεν αξίζει τέτοιο τέλος στον Ουρουγουανό. Κακώς συνεχίστηκε και φέτος η συνεργασία, κακώς δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία, κακώς δεν έπεσε η αυλαία πέρυσι. Δεν είναι κακό το τέλος. Το τέλος είναι κακό για κάποιους ποδοσφαιριστές, αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος αλληλοσεβασμός. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι ο παίκτης που απλώς βρίσκεται εκεί, σε μια γωνιά και προπονείται. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ας κάτσουν, λοιπόν, σας άνδρες στο ίδιο τραπέζι και με το θάρρος της γνώμης να ολοκληρώσουν μία θητεία και μία ωραία σχέση χωρίς σκιές...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags