Facebook Pixel Δεν ήθελε... στημένο στην ομάδα του!
| 2013-12-27 13:30:00

Δεν ήθελε... στημένο στην ομάδα του!

Δεν ήθελε... στημένο στην ομάδα του!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Σε ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ χάλασε μεταγραφή την τελευταία στιγμή, επειδή ο πρόεδρος δεν ήθελε ποδοσφαιριστή που ήταν στην δικογραφία για τα στημένα;

Πρόεδρος ομάδας της Σούπερ Λιγκ… τρελαίνεται όταν ακούει για την υπόθεση των στημένων. Μάλιστα, έχει απίστευτο «κόλλημα» με το συγκεκριμένο θέμα και δεν θέλει να συνεργάζεται με κανέναν από όσους εμπλέκονταν τότε στην υπόθεση. Ούτε με αυτούς που ήταν αθώοι και το όνομά τους «ακούστηκε» από λάθος.

Αναφερόμαστε στον Βελλή του Απόλλωνα, ο οποίος λόγω του συγκεκριμένου «κολλήματος», χάλασε και μία μεταγραφή αρκετά καλή που θα έκανε η ομάδα του πριν λίγες ημέρες.

Όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», στην ομάδα της Ριζούπολης είχε προταθεί ο Μενδρινός και ο παίκτης άρεσε πολύ στο τεχνικό τιμ, ωστόσο ο πρόεδρος είπε κατηγορηματικά «όχι» και έβαλε… πλώρη για άλλα!

Ο Βελλής βλέπετε δεν μπορεί να ξεχάσει πως το όνομα του Μενδρινού είχε ακουστεί στους διαλόγους που περιλαμβανόντουσαν στη δικογραφία για τα "στημένα" παιχνίδια.

Για όσους έχουν... ασθενή μνήμη, ήταν εμπλεκόμενος στο διάλογο για την "στημένη σεντρα" με τον Τέβες, στο ματς Αρης-Μάντσεστερ Σιτι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags