Facebook Pixel Ο γαμπρός της ευτυχίας!
| 2013-12-27 16:10:00

Ο γαμπρός της ευτυχίας!

Ο γαμπρός της ευτυχίας!

Ανάμεσα στις 75 ταινίες του πιο διάσημου Αυλωνίτη της Ελλάδας, υπάρχει και εκείνη που ταιριάζει στο συνονόματό του. Ο Τάσος του Πανιωνίου, μοιάζει με γαμπρό της ευτυχίας...

Τ άσος ή Αναστάσιος, όπως έχει βαφτιστεί… Γεννήθηκε την πρώτη ημέρα του 1990 στη Χαλκίδα, όπου περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του. Σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφει στο πατρικό του, συμμετέχει σε εκδηλώσεις της πόλης του, ενώ εκεί αρέσκεται να περνάει τα καλοκαίρι με ένα lifestyle λιγάκι διαφορετικό και πιο έντονο απ’ ό,τι επιτάσσουν οι θυσίες του επαγγελματικού αθλητισμού τον χειμώνα!

Α ιγάλεω… Στα δυτικά προάστια βρέθηκε το καλοκαίρι του 2007, πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Μετά από μια αξιοπρόσεχτη πορεία με την ομάδα της πόλης του, τον Χαλκινέο, μετακόμισε στο Σίτι όπου έμεινε στις σεζόν και αποχώρησε επεισοδιακά το 2010. Ο Τάσος Αυλωνίτης έκανε προσφυγή τον Απρίλιο εκείνου του έτους, την οποία και κέρδισε, έστω κι αν η ΠΑΕ ισχυριζόταν πως δεν του οφειλόταν ούτε ένα ευρώ. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε σε 33 παιχνίδια στη Β’ Εθνική και σκόραρε μια φορά, απέναντι στην Καλλιθέα. 

Σ ύμβολο… Αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, τα είδωλά διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Ο Τάσος Αυλωνίτης δεν έχει αποκαλύψει με ποιο πρότυπο μεγάλωσε, ωστόσο έχει μιλήσει για δύο ποδοσφαιριστές του οποίους παρακολουθούσε και προσπαθούσε να μιμηθεί τα τελευταία χρόνια. «Ένα παίκτη που θαυμάζω στο ελληνικό πρωτάθλημα και που παίζουμε στην ίδια θέση είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Έχει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε κάθε παιχνίδι και είναι πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Στο εξωτερικό υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα. Εκείνος που ξεχωρίζω είναι ο Τζον Τέρι της Τσέλσι».

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags