28/12/13 - 12:10

Τ. Νικολογιάννης: Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον φορ που αναζητά ο Παναθηναϊκός και σημειώνει πως η καλύτερη διαφήμιση είναι οι Πράνιτς και Μπεργκ.

Τ. Νικολογιάννης: Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ…
49.145views 0shares

Στην προσπάθεια, που κάνει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ένα φορ, που θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει ένα ντεζαβαντάζ. Το οικονομικό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν δυνατότητα να δώσουν παραπάνω χρήματα από το μπάτζετ, που υπήρχε για τον Λούτσο (200.000 ευρώ). Αρα από αυτή την άποψη και λόγω Γενάρη που η αγορά δεν έχει τόσες πολλές περιπτώσεις καλών παικτών με μικρό μπάτζετ το έργο του Νταμπίζα και του Αναστασίου να βρουν τον παίκτη είναι δύσκολο.

Υπάρχει, όμως και ένα αβαντάζ που αντισταθμίζει το μικρό μπάτζετ. Πιο παλιά ο Παναθηναϊκός ήταν νεκροταφείο ποδοσφαιριστών και παίκτες αξίας χανόντουσαν και πήγαιναν μετά σε άλλες ομάδες και ανέβαζαν την απόδοσή τους. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος ο Παναθηναϊκός αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, ή τους βοηθάει και πάλι να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό μετά από ένα η περισσότερα χρόνια στο περιθώριο σε άλλη ομάδα, που αγωνιζόντουσαν.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ