27/12/13 - 17:29

«Θα δουλέψουμε και θα διορθωθούμε»

Τις ευχές του στον κόσμο της ΑΕΚ, για τη νέα χρονιά έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος όμως μίλησε και για το μέλλον της ομάδας.

«Θα δουλέψουμε και θα διορθωθούμε»
51.100views 0shares

Ο προπονητής της «Ένωσης» με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές τους στους φίλους του Δικεφάλου, αλλά και προς όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πάντα υπάρχουν πράγματα για να διορθώνεις. Αυτό δε σταματάει ποτέ. Σε πολλούς αγώνες δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν καθόλου, αλλά είναι θέματα που θα τα συζητήσουμε με τους παίκτες.

Θα δουλέψουμε το διάστημα της διακοπής για να τα διορθώσουμε.

Οι ευχές μπορεί να είναι τετριμμένες, αλλά η υγεία είναι το πρώτιστο που θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους μας να έχουν. Μ' αυτό το αγαθό μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ξέρουμε όλοι ότι η χώρα περνάει δύσκολα.

Ο κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Εάν σ' αυτή την κατάσταση μας έφεραν τα "εγώ" μας, νομίζω ότι το "κλειδί" για να ξεφύγουμε είναι το "εμείς". Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η αλληλεγγύη είναι ένα απ' αυτά. Θα πρέπει να εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο αυτές τις μέρες, όσο και γενικά στη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα.

Για μένα το "εμείς" και στην ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ