Facebook Pixel Ατρόμητος για Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2013-12-27 17:35:00

Ατρόμητος για Τσάμπιονς Λιγκ!

Ατρόμητος για Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτός είναι ο στόχος του Ατρομήτου σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του Ιγκλέσιας στον σύλλογο, αλλά και για τις φήμες σχετικά με τον Ρόι Κάρολ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

Για την πορεία της ομάδας στο 2013: «Ο χρόνος φεύγει και μας αφήνει σε μια υψηλή θέση. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι η ομάδα έχει συνέχεια από πέρσι. Ελπίζουμε να μείνουμε στα ίδια δεδομένα να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για το στόχο του Ατρομήτου στη νέα σεζόν: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Στόχος μας να μπορέσουμε να πάμε στα πλέι-οφ με καλύτερα δεδομένα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν στην οποία δεν είχαμε βαθμούς και να είμαστε σε καλύτερη θέση για να διεκδικήσουμε και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι αξίζει… Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν κερδίσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην ίδια σεζόν… Φιλοδοξούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση στα πλέι-οφ για να πάρουμε ένα εισιτήριο».

Για την προσφορά του Παράσχου: «Η έλευση του Γιώργου Παράσχου ήταν καταλυτική για την ομάδα. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο που της ταιριάζει και με τις μεταγραφές που έκανε συνέχισε έτσι. Στην ομάδα επικρατεί οικογενειακό κλίμα και προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Εξετάζουμε ακόμη την πρόταση που έχουμε για τον Καραγκούνη από τη Τσβόλε. Αν ολοκληρωθεί τότε θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή για να αποφασίσουμε μαζί».

Για τις φήμες για Κάρολ: «Όχι δεν υπάρχει κάτι. Δεν ανήκει στην πραγματικότητα. Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Και ο τρίτος ο νεαρός μας είναι πολύ καλός και πιστεύουμε πολύ σε αυτόν.

Για τον Ιγκλέσιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο, μετά τις γιορτές θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες ανανέωσης».

Για τον τεχνικό της ομάδας: «Είχαμε συνεργασία με τον Παράσχο και για 5,5 χρόνια στην Χαλκηδόνα. Έχουμε διδάξει ότι δεν είμαστε ομάδα που δεν μας αρέσει να αλλάζουμε προπονητές. Το καλοκαίρι βέβαια γίνεται το ταμείο. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και έχουμε επιθυμία να συνεχίσουμε . Το να αλλάζεις προπονητές δεν είναι καλό. Εμείς συνήθως δίνουμε χρόνο στους παίκτες, βλέποντας όμως εάν υπάρχει πρόοδος στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags