27/12/13 - 18:06

«Καλά πήγαμε, αλλά χάσαμε και βαθμούς που δεν έπρεπε»

Για την χρονιά που πέρασε, την πορεία του Παναθηναϊκού και τους βαθμούς που χάθηκαν μίλησε ο Νάνο Γκονζάλες.

«Καλά πήγαμε, αλλά χάσαμε και βαθμούς που δεν έπρεπε»
51.713views 0shares

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
 

Η χρονιά έκλεισε με χαμόγελα για την ομάδα σου. Δύο σερί νίκες και καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς του πρώτου γύρου. Τι εικόνα έχεις διαμορφώσει μετά το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος;

«Αποχωριζόμαστε αυτόν τον χρόνο χαρούμενοι. Φεύγουμε με δύο καλά αποτελέσματα στους δύο τελευταίους αγώνες και τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με νίκη και παραμένοντας ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα, αν και υπήρξαν περιπτώσεις όπου χάσαμε βαθμούς σε αγώνες που δεν έπρεπε να τους χάσουμε. Πάντως η γενικότερη εικόνα που έχω είναι θετική και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Με την ίδια ένταση και με μεγαλύτερη όρεξη».

Τι περιμένεις από την ομάδα σου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος;

«Να συνεχίσουμε όπως κλείσαμε το 2013, να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε στον πρώτο γύρο και να κοιτάξουμε να παραμείνουμε στις ψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος».

Είσαι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα πιο πολλά λεπτά στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο. Το περίμενες όταν ήρθες από την Ισπανία στην Ελλάδα, ότι θα εξελιχθείς σε τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα σου;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ότι ήμουν ο παίκτης που έπαιξε το περισσότερο χρονικό διάστημα. Προσωπικά αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά δείχνει επίσης και την εμπιστοσύνη που είχε ο προπονητής σε μένα. Και εγώ με τη σειρά μου θα κοιτάξω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, κάνοντας ολοένα και καλύτερα τα πράγματα, με μεγαλύτερη δύναμη και θέληση».

Τι εύχεσαι στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά:

«Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι όπως έκαναν από την αρχή του πρωταθλήματος. Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και όλη αυτή η υποστήριξη να γίνει πολύ ορατή και στον αγωνιστικό χώρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ