Facebook Pixel Μια ενδεκάδα δανεικούς έχει ο ΠΑΟΚ!
| 2013-12-27 18:25:00

Μια ενδεκάδα δανεικούς έχει ο ΠΑΟΚ!

Μια ενδεκάδα δανεικούς έχει ο ΠΑΟΚ!

Με την παραχώρηση του Στέλιου Ποζατζίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που θα αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες στο υπόλοιπο της σεζόν, αυξήθηκε κατά ένας.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Σαρλ Ιτάνζ που παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Τουρκία και έχει κερδίσει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της Κόνιασπορ, ο Δημήτρης Πόποβιτς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πλατανιά αλλά από σήμερα θεωρείται κάτοικος Καλαμαριάς, όπως και οι Δημήτρης Πέλκας και Στέλιος Ποζατζίδης.

Έτσι, ο Χρήστος Ιντζίδης είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πλατανιά, τη στιγμή που ο Κώστας Παναγιωτούδης βρίσκεται στο ρόστερ του Πανιωνίου.

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στη Βέροια, ενώ οι Νεμάνια Κάρταλ και Στέλιος Λαμπάκης ανήκουν με υποσχετική στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται ο Κώστας Δεμιτζόγλου ως ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, ενώ ο Νίκος Μελίσσας αγωνίζεται από το ξεκίνημα της σεζόν στον Φωκικό. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags