Facebook Pixel Ο Μίτσελ κράζει Μέσι, Ρονάλντο και χρυσή μπάλα!
| 2013-12-27 23:45:00

Ο Μίτσελ κράζει Μέσι, Ρονάλντο και χρυσή μπάλα!

Ο Μίτσελ κράζει Μέσι, Ρονάλντο και χρυσή μπάλα!

Απαξιωτικά σχόλια έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον θεσμό της Χρυσής Μπάλας, στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός βιβλίου στη Μαδρίτη.

Ο Ισπανός τεχνικός αφού μίλησε για ορισμένα θέματα της Ρεάλ, έριξε και την απαξιωτική ατάκα του του για τον θεσμό της «Χρυσής Μπάλας». Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν, είχε λάβει την 4η θέση στην ψηφοφορία του 1987 πίσω από τους Ρουντ Γκούλιτ, Πάουλο Φούτρε, Εμίλιο Μπουτραγκένιο είπε πως για εκείνον ο θεσμός:

«Είναι ένα ψέμα με πολλές αδικίες. Το ίδιο μου φαινόταν και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, το ίδιο και τώρα. Τουλάχιστον την τελευταία πενταετία θα έπρεπε να έχει κερδίσει κάποιος Ισπανός ποδοσφαιριστής, αλλά φταίμε και εμείς οι Ισπανοί που δεν υποστηρίζουμε με κάποια σχετική καμπάνια τους δικούς μας παίκτες, αλλά ασχολούμαστε μόνο με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε σε ποιον θα απένειμε εκείνος το βραβείο, για να απαντήσει κάτι που θα ήθελαν όσοι αισθάνονται αδικημένοι από την «Χρυσή Μπάλα»: «Θα το έδινα στον Μπλάτερ!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags